Mária Podhradská

piesne (36)

  texty (36) / preklady (0)
  akordy (2) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (12)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Big Band:
SOZA rozdala ceny za roky 2011 a 2012 - Slovenský ochranný zväz autorský (SOZA) rozdal vo štvrtok večer ocenenia za prínos pre sl...


Hex:
Na Silvestra v centre Bratislavy sa môžu tešiť aj rodiny s deťmi - sme.sk


Richard Čanaky:
Vypočujte si CD Podhradská & Čanaky - Vianočné piesne


Atlanta:
Mária Podhradská vydáva druhý sólový album - Mária Podhradská vydáva druhý sólový album Bratislava 26. septembra (TASR) - Speváčka ...


Tomáš Bezdeda:
Finalisti SuperStar nemajú hity - sme.sk


Atlanta:
Skupina Atlanta pokrstila štvrtý album Zopár viet vrecúškom červenej papriky - sme.sk


April Quintet:
Bez teba niet neba II. – Výber slovenskej gospelovej hudby - musicserver.sk


Atlanta:
Mária Podhradská a Richard Čanaky deťom 2 - Mária Podhradská a Richard Čanaky deťom 2 Minulý rok sme Vám priniesli správu o detsko...


Atlanta:
Mária Podhradská a Richard Čanaky deťom v TV - Mária Podhradská a Richard Čanaky deťom v TV. Od dnešného dňa sa detičky spolu so svoj...


Atlanta:
Atlanta: Zopár viet - Atlanta: Zopár viet Ako blesk z čistého neba zjavil sa na predvianočnom trhu tento nov...


 

Mária Podhradská

Fanúšikov: 1



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Mária Podhradská:
Diskografia - Mária Podhradská:
2011 album NA DISKOTEKE [VINYL]
2010 album VESELA ANGLICTINA 3 PRE DETI
2009 album Vesela Anglictina Pre Deti 2
2009 album Rozpravky 2
2008 album Vesela Anglictina Pre Deti
2008 album Rozpravky
2007 album Vianocne Piesne
2007 album Vianocne Piesne Hud. Podklady
2007 album Bolo ako bude
2007 album Uspávanky do postieľky
2006 album Deťom 4
2006 album Deťom 5
2006 album Deťom 2
2006 album Deťom
2005 album Deťom 3 - Anglické piesne pre deti
2003 album ROZHODNUTE
2000 album Pesnicky Pre Deticky

dvd:
2011 dvd SPIEVANKOVO 2
2009 dvd Spievankovo

kniha:
2009 kniha Mali Muzikanti

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2007CDPODHRADSKA MARIABolo ako bude10.85 EUR
0CD MARIA PODHRADSKÁVESELA ANGLICTINA PRE DETI 3.14.57 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Podhradská & Čanaky Cd na diskotéke

Cd na diskotéke
Podhradská & Čanaky

DVS Podhradska & Canaky Spievankovo 2
Spievankovo 2
2xCD Telemann G. P. Der tag des gerichts/die
Der tag des
gerichts/die
CD Podhradska Maria Vesela anglictina 3 pre deti
Vesela
anglictina 3 pre
deti
DVS Podhradska & Canaky Spievankovo
Spievankovo
CD Podhradska & Canaky Rozpravky 2 a vesele piesne
Rozpravky 2 a
vesele piesne
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

miriama

prosim, nemohli by sa vložiť akordy do textov na
nové CD bolo ako bude? ... viac

Václav Galo

Váž. pani Mária! Prosím Vás o zaslanie detského
gospelového spevníčka z nota... viac

mary

Pište mi prosim na mail href="mailto:mary.007@zoznam.sk">mary.007@zoznam.s... viac

mary

Pište mi prosim na mail href="mailto:mary.007@zoznam.sk">mary.007@zoznam.s... viac

mary

ahojte, nevedel by mi prosím niekto napísať akordy
k piesni Tváre? Dakujem!... viac

brano

Adrase sa nachádza na href="http://www.richardcanaky.sk"
target="_blank... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2013. Všetky práva vyhradené.
TOPlist