Mária Podhradská

piesne (36)

  texty (36) / preklady (0)
  akordy (2) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (12)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Big Band:
SOZA rozdala ceny za roky 2011 a 2012 - Slovenský ochranný zväz autorský (SOZA) rozdal vo štvrtok večer ocenenia za prínos pre sl...


Hex:
Na Silvestra v centre Bratislavy sa môžu tešiť aj rodiny s deťmi - sme.sk


Richard Čanaky:
Vypočujte si CD Podhradská & Čanaky - Vianočné piesne


Atlanta:
Mária Podhradská vydáva druhý sólový album - Mária Podhradská vydáva druhý sólový album Bratislava 26. septembra (TASR) - Speváčka ...


Tomáš Bezdeda:
Finalisti SuperStar nemajú hity - sme.sk


Atlanta:
Skupina Atlanta pokrstila štvrtý album Zopár viet vrecúškom červenej papriky - sme.sk


April Quintet:
Bez teba niet neba II. – Výber slovenskej gospelovej hudby - musicserver.sk


Atlanta:
Mária Podhradská a Richard Čanaky deťom 2 - Mária Podhradská a Richard Čanaky deťom 2 Minulý rok sme Vám priniesli správu o detsko...


Atlanta:
Mária Podhradská a Richard Čanaky deťom v TV - Mária Podhradská a Richard Čanaky deťom v TV. Od dnešného dňa sa detičky spolu so svoj...


Atlanta:
Atlanta: Zopár viet - Atlanta: Zopár viet Ako blesk z čistého neba zjavil sa na predvianočnom trhu tento nov...


 

Mária Podhradská

Fanúšikov: 1



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Mária Podhradská:
Diskografia - Mária Podhradská:
2014 album NA DISKOTEKE 2
2011 album NA DISKOTEKE [VINYL]
2010 album VESELA ANGLICTINA 3 PRE DETI
2009 album Vesela Anglictina Pre Deti 2
2009 album Rozpravky 2
2008 album Vesela Anglictina Pre Deti
2008 album Rozpravky
2007 album Vianocne Piesne
2007 album Vianocne Piesne Hud. Podklady
2007 album Bolo ako bude
2007 album Uspávanky do postieľky
2006 album Deťom 4
2006 album Deťom 5
2006 album Deťom 2
2006 album Deťom
2005 album Deťom 3 - Anglické piesne pre deti
2003 album ROZHODNUTE
2000 album Pesnicky Pre Deticky

dvd:
2011 dvd SPIEVANKOVO 2
2009 dvd Spievankovo

kniha:
2009 kniha Mali Muzikanti

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2010CDPODHRADSKA MARIAVESELA ANGLICTINA 3 PRE DETI10.39 EUR
2009CDPODHRADSKA MARIAVESELA ANGLICTINA 2 PRE DETI10.39 EUR
2008CDPODHRADSKA MARIAVESELA ANGLICTINA 1 PRE DETI10.39 EUR
2007CDPODHRADSKA MARIABolo ako bude10.39 EUR
0CD MARIA PODHRADSKÁVESELA ANGLICTINA PRE DETI 313.07 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Podhradska & Canaky Na diskoteke 2

kúp Na diskoteke 2
Podhradska & Canaky

DVS Podhradska & Canaky Spievankovo 2
kúp Spievankovo 2
CD Podhradská & Čanaky Cd na diskotéke
kúp Cd na diskotĂ©ke
2xCD Telemann Georg Philipp Der tag des gerichts
kúp Der tag des
gerichts
CD Podhradska Maria Vesela anglictina 3 pre deti
kúp Vesela
anglictina 3 pre
deti
DVS Podhradska & Canaky Spievankovo 1.
kúp Spievankovo 1.
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

miriama

prosim, nemohli by sa vložiť akordy do textov na
nové CD bolo ako bude? ... viac

Václav Galo

Váž. pani Mária! Prosím Vás o zaslanie detského
gospelového spevníčka z nota... viac

mary

Pište mi prosim na mail href="mailto:mary.007@zoznam.sk">mary.007@zoznam.s... viac

mary

Pište mi prosim na mail href="mailto:mary.007@zoznam.sk">mary.007@zoznam.s... viac

mary

ahojte, nevedel by mi prosím niekto napísať akordy
k piesni Tváre? Dakujem!... viac

brano

Adrase sa nachádza na href="http://www.richardcanaky.sk"
target="_blank... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2013. Všetky práva vyhradené.
TOPlist