Petr Spálený

piesne (318)

  texty (312) / preklady (1)
  akordy (76) / taby (1)
  noty (0) / slideshow (0)

články (12)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Čechomor:
Skončil sa Festival Lodenica: Tento rok najmä v znamení Tomáša Klusa,
Čechomoru, Chris Normana a Petra Spáleného !
- 14-ta Lodenica je minulosťou a fanúšikov folku, country a trampskej hudby prišlo op...


Bukasový Masív:
Začal festival Lodenica - Včera sa večerným koncertom skupín Slniečko, Neznámi s američanom Willie Jonesom a... - lodenica.sk


Čechomor:
Ťahákom bude Klus a Chris Norman - Sviatok fanúšikov folku, country a trampskej hudby sa opäť blíži, obľúbený hud... - lodenica.sk


Petr Spálený:
Boj o život: Petr Spálený zkolaboval přímo při koncertě - super.cz


Petr Spálený:
PETR SPÁLENÝ: Dítě štěstěny - PETR SPÁLENÝ: Dítě štěstěny Vytisknout Petr Spálený a veletucet jeho největ...


Abba:
Česko - slovenská hudební špička na Hané - denik.cz


Ewa Farna:
V IFPI nic nového pod sluncem - musicserver.cz


4tet:
V čele hitparády je po dvou týdnech opět Aneta Langerová - ihned.cz


50 Cent:
Spousta andělů vede hitparádu již deset týdnů - ihned.cz


Alibaba:
ČR: Hitparádu vede deska finalistů SuperStar - ČR: Hitparádu vede deska finalistů SuperStar Hitparádu nejprodávanějších desek... - mam.cz


 

Petr Spálený

Fanúšikov: 2



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Petr Spálený:
Diskografia - Petr Spálený:
2010 album DITE STESTENY /NEJ. HITY 1967-2010 -3CD-
2009 album NEJVETSI HITY 1 & 2
2008 album Country Pohoda I
2008 album Bylo Fajn 20 Originalnich Hit
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album NEJLEPSI COUNTRY VYBER...
2007 album Severni Vitr
2006 album Legendy Čs. Popu 70.léta
2005 album Jackpot
2005 album Až mě andělé
2004 album Obyčejný muž (To nejlepší 1967-2004)
2000 album Nejkrasnejsi Country Dueta
2000 album Největší hity 2
1998 album MŮJ DÝM '2013 digipack

dvd:
2004 dvd Trhák
1974 dvd Noc na Karlštejně

kniha:
2017 kniha OBYčEJNý MUž

kompilacia:
2018 kompilacia 1968 - 50 HITŮ ROKU NADĚJE A ZRADY (2CD)
2017 kompilacia LEGENDARNI CESKOSLOVENSKE SLAGRY - DU
2017 kompilacia Protestsongy 1966 - 2017
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia GALAKONCERT BRATISLAVSKA LYRA 1969
2013 kompilacia 100 NEJ COUNTRY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia Je jaká je
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 60.léta
2006 kompilacia Country Superpohoda
2005 kompilacia HIT-PARÁDA 70. LÉTA
2004 kompilacia Nejkrasnejsi Country Dueta 2
2003 kompilacia Country Pohoda Iv
2003 kompilacia Nase Country Hity
1970 kompilacia IDOLY ČESKÉ COUNTRY edice '2005

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2017KNIPetr SpálenýObyčejný muž Zpěvník [CZE]12.94 EUR
20103xCDSPALENY PETRDITE STESTENY - NEJ. HITY 1967 - 201016.57 EUR
2005CDSPALENY PETRAZ ME ANDELE12.89 EUR
2004CDSPALENY PETRBYLO FAJN ... 20 ORIGINALNICH HITU 1969 - 200810.66 EUR
20042xCDSPALENY PETROBYCEJNY MUZ / TO NEJLEPSI 1967-200414.40 EUR
20013CDPETR SPÁLENÝDÍTĚ ŠTĚSTĚNY - NEJVĚTŠÍ HITY 1967 - 2010, 3 CD17.69 EUR
0KNIPetr SpálenýObyčejný muž [CZ]12.92 EUR
0CDSPALENY PETRNA TYHLE PLANETE UZ ZUSTANU 200115.90 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD Hegerova & Kryl & Kubisova & DalŠÍ Protestsongy 1966-2017
2xCD Protestson
gy
1966-2017
KNI Petr Spálený Obyčejný muž zpěvník [cze]
KNI Obyĭejnþ
muž
zpěvník
[cze]
3xCD Spaleny Petr Dite stesteny - nej. hity 1967 - 2010
3xCD Dite
stesteny -
nej. hity
1967 -
2010
CD Spaleny Petr Az me andele
CD Az me
andele
CD Spaleny Petr Bylo fajn ... 20 originalnich hitu 1969 - 2008
CD Bylo fajn
... 20
originalni
ch hitu
1969 -
2008
2xCD Spaleny Petr Obycejny muz / to nejlepsi 1967-2004
2xCD Obycejny
muz / to
nejlepsi
1967-2004
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Petr Spálený - Až mě andělé

až mě andělé

Petr Spaleny - Trapim se trapim

Petr Spálený - Kdybych já byl kovář

Petr Spálený - Hráč

Petr Spálený - Dáma při těle

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

larsuen

obaly LP a MC Petra Spáleného jsou také na href="http://www.zateckecoun... viac

Highways and country road

V diskografii jsou již všechny informace o tomto
albu... viac

pnackar

vedel by niekto prosim oakordovat piesen nocny
show nemilovanych. dakujem... viac

Pomalu a potichu

V diskografii MC Pomalu a potichu... viac

Basset

To je původní verze,která byla natočena,na LP
pak se to sdamozřejmě mus... viac

Basset

Můžu jen poslat, pošlete mi mail na adresu href="mailto:bassetjanousek@... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Montgomery - akordy a text

Až mě andělé - akordy a text

Trápím se,trápím - akordy a text

Obyčejný muž - akordy a text

Kdybych já byl kovářem - akordy a text

Hráč - akordy a text

Kdybych já byl kovářem (správně) - akordy a text

Dáma při těle - akordy a text

Podivný hry lidí správně - akordy a text

BABY - akordy a text

Hráč - taby

Dítě štěstěny - akordy a text

Když ji potkáš - akordy a text

To vadí (Obladi,oblada) - akordy a text

Trápím se, trápím - akordy a text

Plakalo bejby - akordy a text

Josefína - akordy a text

Je to trest - akordy a text

Obyčejná žena - akordy a text

Šedesátý léta - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist