Dan Bárta

piesne (35)

  texty (27) / preklady (4)
  akordy (10) / taby (2)
  noty (0) / slideshow (0)

články (260)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Dan Bárta:
Dan Bárta a Robert Balzar trio prídu na One Day Jazz Festivale s novými
skladbami
- Dan Bárta a Robert Balzar trio prídu na One Day Jazz Festivale s novými skladbami ... - ahudba.sk


Dan Bárta:
Dan Bárta & Illustratosphere sa tešia na Žákovic Open - Dan Bárta & Illustratosphere sa tešia na Žákovic Open ... - ahudba.sk


Dan Bárta:
Ceny Akadémie populárnej hudby Anděl sú rozdané: Ako obišli známe
hviezdy?
- Ceny Akadémie populárnej hudby Anděl za rok 2015. ... - cas.sk


Dan Bárta:
Spevák Dan Bárta nie je obyčajný človek: Narodil sa s niečím, čo ho
navždy odlíši od iných
- Spevák Dan Bárta nie je obyčajný človek: Narodil sa s niečím, čo ho navždy odlí... - cas.sk


Dan Bárta:
Spevák Dan Bárta nie je obyčajný človek: Narodil sa s niečím, čo ho
navždy odlíši od iných
- Spevák Dan Bárta nie je obyčajný človek: Narodil sa s niečím, čo ho navždy odlí... - cas.sk


Dan Bárta:
Dan Bárta: V oblasti not a aranží se na náhodu neskládá - Zpěvák Dan Bárta a skupina Illustratosphere vyjedou na podzim na turné. Bude se jmeno... - novinky.cz


Dan Bárta:
Chcete slyšet improvizaci Bárty s Dusilovou? - Dusilovou? Přineste si vlastní sluchátka 0 Lenka Dusilová | na serveru Lidovky.cz ... - lidovky.cz


Dan Bárta:
Víkendové Mezi ploty lákají na Sto zvířat, Načevu, Bártu i Tomáše
Kluse
- zvířat, Načevu, Bártu i Tomáše Kluse 0 Tomáš Klus představil novinky pro leto... - lidovky.cz


Dan Bárta:
Dan Bárta & Illustratosphere slaví 15 let česko-slovenským turné - /**/ více tiscali.cz ... - IREPORT


Dan Bárta:
Dan Bárta & Illustratosphere sa pripravujú na slovenské turné - Český spevák Dan Bárta vyrazí v septembri spolu s kapelou Illustratosphere na sloven...


 

Dan Bárta

Fanúšikov: 11



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Dan Bárta:
Diskografia - Dan Bárta:
2013 album MARATONIKA
2011 album TANTE COSE DA VEDER '2011
2010 album BEST OF/SLIDEPACK
2008 album Animage
2008 album Hvezdy Jako Hvezdy
2008 album Nej Muzikaly Vsech Dob
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Ani náhodou
2006 album Retropicture - Live
2005 album Okey Summer Party
2003 album Entropicture
2000 album Illustratosphere
1999 album Best Of: Dan Bárta & ...
1997 album Butcher\'s On The Road

dvd:
2008 dvd Svaty Valentyn (premium)

kompilacia:
2015 kompilacia PLANETY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2008 kompilacia Leto Je Leto
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2007 kompilacia Rádio Expres Hity 01
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1...
2007 kompilacia Edice CZ/2007: DUETY
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia Tv a Film Hity [2CD]
2006 kompilacia Všechno bude fajn
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1
2001 kompilacia České a slovenské hity 2001 - To ne...

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2010CSLBARTA DANBEST OF/SLIDEPACK11.31 EUR
2007CDBARTA DANANI NAHODOU10.56 EUR
2002CDBARTA DANDAN BARTA &...(BEST OF)7.85 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
CD Planety Planety
CD Planety
CD Barta Dan & Illustratosphere Maratonika
CD Maratonika
CSL Barta Dan Best of/slidepack
CSL Best
of/slidepack
CD Dan Barta-illustratosphere Animage
CD Animage
CD Barta Dan Ani nahodou
CD Ani nahodou
CD Barta Dan Dan barta &...(best of)
CD Dan barta
&...(best of)

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

The Tap Tap - iditel autobusu

4D feat. Hugo Toxxx, Orion, Ektor & Dan

Marta Jandov and Vclav Noid Brta - Ho

Richard Mller a Dan Brta - Tlakov n

Marta Jandov & Vclav Noid Brta - Hope

Dan Brta a Ewa Farna - estej pd (ofic
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

AAA Auto

Báječná show... viac

k

aka je nova stranka dana bartu?... viac

Lukas

chtělo by to sem dá akordy na tuhle písničku
která je z reklamy na ferne... viac

spiderman

paci sa ti tato pesnicka ... viac

Ada

sorry hadze mi text stale 2x... viac

Ada

ja som z KE u nas bude na jazzovom festivale 29.9.
tesim aj ja veeelmi naposl... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
On my head - akordy a text

Píseň hraboše (Báječná show) - akordy a text

On my head (snowborďáci) - akordy a text

Na nebi svítí (Please Come Home For Christmas) - akordy a text

Ani náhodou - akordy a text

písen hraboše - akordy a text

On My Head - text

Klidná - akordy a text

ON MY HEAD - text

On my head - preklad

Etnika et Nikola - text

We All - text

We all - akordy a text

Wo-Ba-Si-U - akordy a text

Kontrabásník - akordy

Živý - text

On My Head - taby

On My Head - Snowboarďáci - text

Mestem - text

Za poryvu - text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist