Kryštof

piesne (135)

  texty (115) / preklady (0)
  akordy (87) / taby (10)
  noty (0) / slideshow (1)

články (387)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Algiers:
Nové desky pro 30. týden - Nové desky pro 30. týden Publicistika: Na letošním Hip Hop Kempu vystoupí staří znám... - musicserver.cz


Kryštof:
Zverejnili videoklip k Ty a já - Česká kapela Kryštof zverejnila videoklip k singlu Ty a já, ktorý pochádza z jej aktuálne...


Kryštof:
Zahájil predpredaj albumu Srdcebeat - První fanoušci si mohou pořídit nové album kapely Kryštof, které dostalo název Srdcebeat.... - ArtsMarketing.CZ


Afghan Whigs:
Langerová zahájila turné Na Radosti. Kromě kapely ji doprovází i smyčcové trio - Aneta Langerová zahájila turné Na Radosti. Kromě kapely ji doprovází i smyčcové trio V... - musicserver.cz


Kryštof:
Kryštof pouští Srdcebeat, první vlaštovku z červnového alba - /**/ více tiscali.cz ... - IREPORT


Kryštof:
Kryštof odtajní nový singl a zahajují předprodej na halové turné - Kryštof odtajní nový singl a zahajují předprodej na halové turné Vydáno: 09.02.2015 18... - musicserver.cz


Kryštof:
Na Topfest prídu aj Kryštof - Na podujatí Topfest, ktoré sa bude konať 26. až 27. júna na letisku v Piešťanoch, vystúpi...


Tomáš Klus:
Langerová, Klus, Kryštof. Čtenáři musicserveru mají o svých Slavících jasno - Langerová, Klus, Kryštof. Čtenáři musicserveru mají o svých Slavících jasno Slavíky ... - musicserver.cz


Kryštof:
Kryštof zahrají o víkendu na rok naposledy. Během koncertní pauzy dokončí novou
desku
- Kryštof zahrají o víkendu na rok naposledy. Během koncertní pauzy dokončí novou desku ... - musicserver.cz


Tomáš Klus:
Vizovické Trnkobraní roztančí Kryštof, Tomáš Klus, Mandrage i Tři sestry - /**/ více tisc... - IREPORT


 

Kryštof

Fanúšikov: 75



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kryštof:
Diskografia - Kryštof:
2015 album SRDCEBEAT '2015
2015 album SRDCEBEAT
2013 album INZERAT
2012 album REMIXY
2011 album KINOTOUR [CD+DVD]
2010 album JEVISTE BONUSY
2010 album 2010
2008 album KRYŠTOF V OPEŘE '2008
2008 album Bravo Hits 2008/1
2007 album Cz Superhity 2007/2
2007 album BRAVO HITS 2007/3
2007 album Polocas/best Of [19.track]
2007 album Polocas/best Of [15track]
2007 album CZ SUPERHITY 2005/2
2006 album Rubikon
2005 album Rocková romantika
2005 album Kryštof-Ži(v)je
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Mikrokosmos
2003 album 03
2002 album V siločarách
2001 album Magnetické pole

dvd:
2009 dvd Óčko hity 006
2009 dvd Kryštof - Ži (v)je
2006 dvd CZ POP HISTORY
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2

ine:
2015 ine SRDCEBEAT [VINYL]
2013 ine INZERAT [VINYL]
2010 ine BEST OF VIDEO /OCKO/
2010 ine Kryštof - Best of Video
2010 ine Hity 2004

kompilacia:
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LÁSCE
2007 kompilacia Bravo Hits 2007/1
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2002 kompilacia Superhity 2002
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2015CDKRYŠTOFSRDCEBEAT '201520.18 EUR
2015LPKRYSTOFSRDCEBEAT28.46 EUR
2015CDKRYSTOFSRDCEBEAT18.17 EUR
2013LPKRYSTOFINZERAT21.91 EUR
20122xCDKRYSTOFREM-X-Y9.48 EUR
2012CDKRYSTOFINZERAT13.45 EUR
2010CDKRYSTOFJEVISTE7.95 EUR
20102xCDKRYSTOFJEVISTE+BONUSY9.48 EUR
2008CDKRYSTOFKRYSTOF V OPERE8.40 EUR
2007CDKRYŠTOFPOLOCAS12.60 EUR
2006CDKRYSTOFRUBIKON7.95 EUR
2005CDKRYSTOFZI(V)JE7.95 EUR
2005DVDKRYSTOFZI(V)JE4.13 EUR
2004CDKRYSTOFMIKROKOSMOS7.95 EUR
2002CDKRYSTOFV SILOCARACH7.95 EUR
2001CDKRYSTOFMAGNETICKE POLE7.95 EUR
0CDKrystofDream Journey22.78 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
LP Krystof Srdcebeat

LP Srdcebeat
Krystof

CD Krystof Srdcebeat
CD Srdcebeat
CD KryŠtof Srdcebeat '2015
CD Srdcebeat '2015
LP Krystof Inzerat
LP Inzerat
2xCD Various Nej hity na plaz a k vode
2xCD Nej hity na plaz
a k vode
CD Krystof Inzerat
CD Inzerat
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá
2015-05-26

Kryštof - Cesta ft. Tomáš Klus

Kryštof - Křídla z mýdla ft. Jaromír Noh

Kryštof - Inzerát

Kryštof,Tomáš Klus - Cesta

Kryštof - Střepy (Official)

Kryštof - Ty a já
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


ve sloce sou špatný akordy.3 akord neni amol ale
dmol .refren je správně slok... viac


lol... viac


No offence ale nedjou psat recenze i bez
prirovnani typu Zni to jako kdyz se ... viac

Martin

Jejich žánr Miluju ;-)... viac

Pavli

No tak Kryštof som počula včera v Skalici. Užila
som si to naplno,bola to pec... viac

antikryštof

jste fakt zoufalci,na fotkách těžký tvrďáci,muzika
naprostá tragedie,klobouk ... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesta - akordy a text

Ty a Já - akordy a text

Cesta - akordy a text

Křídla z mýdla - akordy

Cesta - akordy a text

Ty a Já - text

Atentát - akordy a text

Cesta - správně - akordy

Cesta - akordy a text

Inzerát - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist