Kryštof

piesne (138)

  texty (117) / preklady (0)
  akordy (90) / taby (10)
  noty (0) / slideshow (1)

články (387)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Ac/dc:
Nominovaní na cenu hudební kritiky APOLLO 2015 už jsou známí - Nominovaní na cenu hudební kritiky APOLLO 2015 už jsou známí Vydáno: 14.12.2015 12:31 ... - musicserver.cz


Kryštof:
Rádia i prodeje jsou pod nadvládou Kryštofů. V digitálech na trůnu stále Major
Lazer a DJ Snake
- Rádia i prodeje jsou pod nadvládou Kryštofů. V digitálech na trůnu stále Major Lazer a DJ... - musicserver.cz


Kryštof:
Kapela Kryštof bere tento týden dvojité zlato - kromě prodejen si podmanila i
rádia
- Kapela Kryštof bere tento týden dvojité zlato - kromě prodejen si podmanila i rádia Vy... - musicserver.cz


Algiers:
Nové desky pro 30. týden - Nové desky pro 30. týden Publicistika: Na letošním Hip Hop Kempu vystoupí staří znám... - musicserver.cz


Kryštof:
Zverejnili videoklip k Ty a já - Česká kapela Kryštof zverejnila videoklip k singlu Ty a já, ktorý pochádza z jej aktuálne...


Kryštof:
Zahájil predpredaj albumu Srdcebeat - První fanoušci si mohou pořídit nové album kapely Kryštof, které dostalo název Srdcebeat.... - ArtsMarketing.CZ


Afghan Whigs:
Langerová zahájila turné Na Radosti. Kromě kapely ji doprovází i smyčcové trio - Aneta Langerová zahájila turné Na Radosti. Kromě kapely ji doprovází i smyčcové trio V... - musicserver.cz


Kryštof:
Kryštof pouští Srdcebeat, první vlaštovku z červnového alba - /**/ více tiscali.cz ... - IREPORT


Kryštof:
Kryštof odtajní nový singl a zahajují předprodej na halové turné - Kryštof odtajní nový singl a zahajují předprodej na halové turné Vydáno: 09.02.2015 18... - musicserver.cz


Kryštof:
Na Topfest prídu aj Kryštof - Na podujatí Topfest, ktoré sa bude konať 26. až 27. júna na letisku v Piešťanoch, vystúpi...


 

Kryštof

Fanúšikov: 76



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kryštof:
Diskografia - Kryštof:


2015 album POLOCAS (Reedicia CD, 2015)
2015 album POLOCAS (Reedicia 2015 / VINYL)
2015 album SRDCEBEAT '2015
2015 album SRDCEBEAT
2013 album INZERAT
2012 album REMIXY
2011 album KINOTOUR [CD+DVD]
2010 album JEVISTE BONUSY
2010 album 2010
2008 album KRYŠTOF V OPEŘE '2008
2008 album Bravo Hits 2008/1
2007 album Cz Superhity 2007/2
2007 album BRAVO HITS 2007/3
2007 album Polocas/best Of [19.track]
2007 album Polocas/best Of [15track]
2007 album CZ SUPERHITY 2005/2
2006 album Rubikon
2005 album Rocková romantika
2005 album Kryštof-Ži(v)je
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Mikrokosmos
2003 album 03
2002 album V siločarách
2001 album Magnetické pole

dvd:
2009 dvd Óčko hity 006
2009 dvd Kryštof - Ži (v)je
2006 dvd CZ POP HISTORY
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2

ine:
2015 ine SRDCEBEAT [VINYL]
2013 ine INZERAT [VINYL]
2010 ine BEST OF VIDEO /OCKO/
2010 ine Kryštof - Best of Video
2010 ine Hity 2004

kompilacia:
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LÁSCE
2007 kompilacia Bravo Hits 2007/1
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2002 kompilacia Superhity 2002
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20152xVINYLKRYSTOFPOLOCAS (2015)29.57 EUR
2015CDKRYSTOFPOLOCAS (2015)13.14 EUR
2015VINYLKRYSTOFSRDCEBEAT22.75 EUR
2015CDKRYSTOFSRDCEBEAT16.41 EUR
2012CDKRYSTOFINZERAT13.26 EUR
20122xCDKRYSTOFREM-X-Y9.35 EUR
20112xCDKRYSTOFJEVISTE+BONUSY9.35 EUR
2010CDKRYSTOFJEVISTE9.29 EUR
2008CDKRYSTOFKRYSTOF V OPERE9.35 EUR
2007CDKRYŠTOFPOLOCAS13.22 EUR
2006CDKRYSTOFRUBIKON8.95 EUR
2005CDKRYSTOFZI(V)JE8.95 EUR
2005DVDKRYSTOFZI(V)JE6.28 EUR
2004CDKRYSTOFMIKROKOSMOS9.29 EUR
2002CDKRYSTOFV SILOCARACH8.95 EUR
2001CDKRYSTOFMAGNETICKE POLE9.29 EUR
0CDKrystofDream Journey22.98 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD Various Megahits best of 2015
2xCD Megahits best of
2015
2xVINYL Krystof Polocas (2015)
2xVINYL Polocas (2015)
CD Krystof Polocas (2015)
CD Polocas (2015)
2xCD Various Top20.cz 2015/2
2xCD Top20.cz 2015/2
2xCD Various Nej televizni hity
2xCD Nej televizni
hity
VINYL Krystof Srdcebeat
VINYL Srdcebeat
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Kryštof - Cesta ft. Tomáš Klus

Kryštof - Křídla z mýdla ft. Jaromír Noh

Kryštof - Inzerát

Kryštof - Ty a já

Kryštof,Tomáš Klus - Cesta

Kryštof - Střepy (Official)
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Prosím o akordy k písni Mezi kostmi od AnnyK href="mailto:tobiska.josef@se... viac


Kryštof-Kryštof... viac


ve sloce sou špatný akordy.3 akord neni amol ale
dmol .refren je správně slok... viac


lol... viac


No offence ale nedjou psat recenze i bez
prirovnani typu Zni to jako kdyz se ... viac

Martin

Jejich žánr Miluju ;-)... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesta - akordy a text

Ty a Já - akordy a text

Cesta - akordy a text

Křídla z mýdla - akordy

Ty a Já - text

Atentát - akordy a text

Cesta - akordy a text

Cesta - správně - akordy

Inzerát - akordy a text

Cesta - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist