Kryštof

piesne (139)

  texty (118) / preklady (0)
  akordy (91) / taby (10)
  noty (0) / slideshow (1)

články (387)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sahuj



pridaj vlastný článok

Richard Krajčo:
POST SCRIPTUM (44): "Namyšlený" Richard Krajčo a "závistivý" Matěj Homola aneb
Jak se v Česku dělá z komára velbloud
- Vydáno 05.05.2016 | autor: Simona Knotková Facebook38 Twitter0 Google+0 Co se škádlív... - ireport.cz


Kryštof:
V rádiích i nadále vládne Alan Walker, prodejům opět Kryštof - Vydáno: 13.05.2016 11:00 v sekci České hitparády - Jaromír Koc V rádiích se v posledním ... - musicserver.cz


Adele:
Pětadvacátý ročník hudebních cen Anděl zná své výherce - Pětadvacátý ročník hudebních cen Anděl zná své výherce Video: Slza v novém klipu k p... - musicserver.cz


Kryštof:
Pražský Majáles už klepe na dveře a za nimi číhá Kryštof - Pražský Majáles už klepe na dveře a za nimi číhá Kryštof Vydáno: 13.04.2016 14:56 v s... - musicserver.cz


Dan Bárta:
Ceny Akadémie populárnej hudby Anděl sú rozdané: Ako obišli známe hviezdy? - Ceny Akadémie populárnej hudby Anděl za rok 2015. ... - cas.sk


Kryštof:
ANDĚLSKÉ TIPY: Kdo v sobotu získá okřídlené sošky? Asi Kryštof. A kdo dál? - Vydáno před 18 hodinami | autor: Josef Martínek Facebook67 Twitter0 Google+0 Už v sob... - ireport.cz


Richard Krajčo:
Kryštof: Poslední koncert turné Srdcebeat ve znamení Richarda Krajča na
nafukovací želvičce
- Vydáno před 16 hodinami Facebook129 Twitter0 Google+0 Poslední zastávkou beznadějně ... - ireport.cz


James Harries:
Deset nejlepších CZ/SK alb za rok 2015 podle musicserveru - NAŽIVO NOVINKY PUBLICIS TIKA KOMENTOVANÉ DISKOGRAFIENA OKRAJROZHOVORYTOP 10 RECENZE N... - musicserver.cz


Richard Krajčo:
LIVE: Klubový koncert? Kryštof hráli ve Frýdku-Místku pro pět tisíc lidí - Vydáno 18.03.2016 | autor: Hana Poláchová Facebook1679 Twitter0 Google+0 O jarní klub... - ireport.cz


Richard Krajčo:
Jak Kryštof rozzářil napěchovanou Polárku - /REPORTÁŽ/ Populární kapela v rámci Srdcebeat Club Tour 2016 zavítala ve čtvrtek do Frýdk... - denik.cz


 

Kryštof

Fanúšikov: 80



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kryštof:
Diskografia - Kryštof:
2015 album POLOCAS (Reedicia CD, 2015)
2015 album POLOCAS (Reedicia 2015 / VINYL) [VINYL]
2015 album SRDCEBEAT
2013 album INZERAT
2012 album REMIXY
2011 album KINOTOUR [CD+DVD]
2010 album JEVISTE BONUSY
2010 album 2010
2008 album KRYŠTOF V OPEŘE '2008
2008 album Bravo Hits 2008/1
2007 album Cz Superhity 2007/2
2007 album BRAVO HITS 2007/3
2007 album Polocas/best Of [19.track]
2007 album Polocas/best Of [15track]
2007 album CZ SUPERHITY 2005/2
2006 album Rubikon
2005 album RockovĂĄ romantika
2005 album Kryťtof-Ži(v)je
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Mikrokosmos
2003 album 03
2002 album V siločarách
2001 album MagnetickĂŠ pole

dvd:
2009 dvd Óčko hity 006
2009 dvd Kryťtof - Ži (v)je
2006 dvd CZ POP HISTORY
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2

ine:
2015 ine SRDCEBEAT [VINYL]
2013 ine INZERAT [VINYL]
2010 ine BEST OF VIDEO /OCKO/
2010 ine KryĹĄtof - Best of Video
2010 ine Hity 2004

kompilacia:
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia MEGAHITS 2015/2
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LÁSCE
2007 kompilacia Bravo Hits 2007/1
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2002 kompilacia Superhity 2002
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Prida album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2015CDKRYSTOFPOLOCAS (2015)13.14 EUR
20152xVINYLKRYSTOFPOLOCAS (2015) [VINYL]27.79 EUR
2015CDKRYSTOFSRDCEBEAT15.26 EUR
2015VINYLKRYSTOFSRDCEBEAT [VINYL]17.43 EUR
20122xCDKRYSTOFREM-X-Y8.05 EUR
2012CDKRYSTOFINZERAT14.14 EUR
20112xCDKRYSTOFJEVISTE+BONUSY8.05 EUR
2010CDKRYSTOFJEVISTE8.95 EUR
2008CDKRYSTOFKRYSTOF V OPERE8.05 EUR
2006CDKRYSTOFRUBIKON8.95 EUR
2005CDKRYSTOFZI(V)JE8.95 EUR
2005DVDKRYSTOFZI(V)JE4.98 EUR
2002CDKRYSTOFV SILOCARACH8.95 EUR
0CDKrystofDream Journey22.98 EUR
 
ť
Tvoje obžúbené položky
Tvoje obžúbené položky
ť
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xVINYL Krystof Polocas (2015)
2xVINYL Polocas (2015)
CD Krystof Polocas (2015)
CD Polocas (2015)
VINYL Krystof Srdcebeat
VINYL Srdcebeat
CD Krystof Srdcebeat
CD Srdcebeat
CD Krystof Inzerat
CD Inzerat
2xCD Krystof Rem-x-y
2xCD Rem-x-y
ť
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Kryštof - Cesta ft. TomᚠKlus

Kryštof - Ty a já

Kryštof - Křídla z mýdla ft. Jaromír Noh

Kryštof - Inzerát

Kryštof - Střepy (Official)

Kryštof,TomᚠKlus - Cesta
ť
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

vi1BjFfM

Dik Michal. to si zapamatam! :)no po prve dal som
to tam preto, lebo som mesa... viac


Prosím o akordy k písni Mezi kostmi od AnnyK href="mailto:tobiska.josef@se... viac


Kryštof-Kryštof... viac


ve sloce sou špatný akordy.3 akord neni amol ale
dmol .refren je správně slok... viac


lol... viac


No offence ale nedjou psat recenze i bez
prirovnani typu Zni to jako kdyz se ... viac

Pozri celú diskusiu

ť
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesta - akordy a text

Ty a Já - akordy a text

Cesta - akordy a text

Křídla z mýdla - akordy

Ty a Já - text

Atentát - akordy a text

Cesta - akordy a text

Cesta - správně - akordy

Inzerát - akordy a text

Cesta - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist