Kryštof

piesne (140)

  texty (118) / preklady (0)
  akordy (92) / taby (10)
  noty (0) / slideshow (1)

články (387)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Chinaski:
Rockový slunovrat přivítá Tata Bojs, Dubioza Kolektiv i Prague Conspiracy - Festival Rockový slunovrat přivítá 3. června téměř dvacítku hudebních souborů,...


Ac/dc:
Proč na Grammy soupeří ve stejné kategorii hvězdy jako Beyoncé a Rihanna
proti neznámým jménům?
- Proč na Grammy soupeří ve stejné kategorii hvězdy jako Beyoncé a Rihanna proti nezn... - musicserver.cz


Kryštof:
Kryštof přidává druhý koncert na Strahově a odtajnil předkapely - Kryštof přidává druhý koncert na Strahově a odtajnil předkapely FIL... - musicserver.cz


:
Nové desky pro 49. týden - Nové desky pro 49. týden Nominacím na Grammy vévodí Beyoncé, Drake, Rihanna a ... - musicserver.cz


Richard Krajčo:
KRYŠTOF NA STRAHOVĚ 2017 - 30.09.2016 | Splňte si s námi stadionový sen! #krystofnastrahove Tisko vá zpráva: ... - krystof.net


Richard Krajčo:
Kryštof odehraje příští rok megakoncert na strahovském stadionu - Vydáno: 01.10.2016 14:26 v sekci Novinky - Milan Menčík SDÍLET: Už před m... - musicserver.cz


Holešovská Regata:
Holešovská regata viděla domácí špičku: přijeli Kryštof, Aneta
Langerová, No Name i Jelen
- Vydáno před 15 hodinami Facebook9 Twitter0 Google+0 Už 6. ročník Holešovské ... - ireport.cz


Holešovská Regata:
Holešovská Regata 2016: Kryštof přilákali 10 tisíc lidí, podle No Name
pokřtili tygří mládě
- Vydáno před 12 hodinami | autor: Hana Poláchová Facebook7 Twitter0 Google+0 Še... - ireport.cz


Patrik Koloděj:
Patrik Koloděj to rozjel v plné parádě na best of - Patrik Koloděj měl svůj koncert neboli vystoupení v dětském domově radost a to vy...


Richard Krajčo:
POST SCRIPTUM (44): "Namyšlený" Richard Krajčo a "závistivý" Matěj Homola
aneb Jak se v Česku dělá z komára velbloud
- Vydáno 05.05.2016 | autor: Simona Knotková Facebook38 Twitter0 Google+0 Co se šká... - ireport.cz


 

Kryštof

Fanúšikov: 84



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kryštof:
Diskografia - Kryštof:
2015 album POLOCAS (Reedicia CD, 2015)
2015 album POLOCAS (Reedicia 2015 / VINYL) [VINYL]
2015 album SRDCEBEAT
2013 album INZERAT
2012 album REMIXY
2011 album KINOTOUR '2012 (CD+DVD)
2010 album JEVISTE BONUSY
2010 album 2010
2008 album KRYĹ TOF V OPEĹ?E '2008
2008 album Bravo Hits 2008/1
2007 album Cz Superhity 2007/2
2007 album BRAVO HITS 2007/3
2007 album Polocas/best Of [19.track]
2007 album Polocas/best Of [15track]
2007 album CZ SUPERHITY 2005/2
2006 album Rubikon
2005 album Rocková romantika
2005 album ŽI(V)JE '2005
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Mikrokosmos
2003 album 03
2002 album V siločarách
2001 album Magnetické pole

dvd:
2009 dvd Ă“ÄŤko hity 006
2009 dvd Kryštof - Ži (v)je
2006 dvd CZ POP HISTORY
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2

ine:
2015 ine SRDCEBEAT [VINYL]
2013 ine INZERAT [VINYL]
2010 ine BEST OF VIDEO /OCKO/
2010 ine Kryštof - Best of Video
2010 ine Hity 2004

kompilacia:
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia MEGAHITS 2015/2
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LĂ?SCE
2007 kompilacia Bravo Hits 2007/1
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2002 kompilacia Superhity 2002
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2015VINYLKRYSTOFSRDCEBEAT [VINYL]16.27 EUR
2015CDKRYSTOFSRDCEBEAT14.24 EUR
2015CDKRYSTOFPOLOCAS /BEST (2015)13.46 EUR
20152xVINYLKRYSTOFPOLOCAS (2015) [VINYL]28.78 EUR
2012CDKRYSTOFINZERAT13.20 EUR
20122xCDKRYSTOFREM-X-Y7.85 EUR
20112xCDKRYSTOFJEVISTE+BONUSY8.19 EUR
2010CDKRYSTOFJEVISTE7.85 EUR
2008CDKRYSTOFKRYSTOF V OPERE8.19 EUR
2006CDKRYSTOFRUBIKON7.85 EUR
2005DVDKRYSTOFZI(V)JE3.66 EUR
2005CDKRYSTOFZI(V)JE7.85 EUR
2004CDKRYSTOFMIKROKOSMOS7.85 EUR
2002CDKRYSTOFV SILOCARACH7.85 EUR
2001CDKRYSTOFMAGNETICKE POLE7.85 EUR
0CDKrystofDream Journey21.52 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
2xVINYL Krystof Polocas /best (2015) [vinyl]
2xVINYL Polocas /best
(2015) [vinyl]
CD Krystof Polocas /best (2015)
CD Polocas /best
(2015)
VINYL Krystof Srdcebeat [vinyl]
VINYL Srdcebeat
[vinyl]
CD Krystof Srdcebeat
CD Srdcebeat
CD Krystof Inzerat
CD Inzerat
2xCD Krystof Rem-x-y
2xCD Rem-x-y

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Krytof - Cesta ft. Tom Klus

Krytof - Ty a j

Krytof - Kdla z mdla ft. Jaromr Noh

Krytof - Inzert

Krytof - Stepy (Official)

Krytof,Tom Klus - Cesta
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

vi1BjFfM

Dik Michal. to si zapamatam! :)no po prve dal som
to tam preto, lebo som mesa... viac


Prosím o akordy k písni Mezi kostmi od AnnyK href="mailto:tobiska.josef@... viac


Kryštof-Kryštof... viac


ve sloce sou špatný akordy.3 akord neni amol ale
dmol .refren je správně ... viac


lol... viac


No offence ale nedjou psat recenze i bez
prirovnani typu Zni to jako kdyz se ... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesta - akordy a text

Ty a Já - akordy a text

Cesta - akordy a text

Křídla z mýdla - akordy

Atentát - akordy a text

Cesta - akordy a text

Inzerát - akordy a text

Cesta - správně - akordy

Cesta - akordy

Ty a Já - text

Cesta - akordy a text

Křídla z mýdla (100% - podle Krajča) - akordy

Tak pojď hledat břeh - akordy a text

Cesta - akordy a text

Srdcebeat - akordy a text

Zatančím - akordy a text

Cesta (zní dobře, pro začátečníky) - akordy

Křídla z mýdla - akordy

Tak nějak málo tančím - akordy a text

Inzerát - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist