Kryštof

piesne (140)

  texty (118) / preklady (0)
  akordy (92) / taby (10)
  noty (0) / slideshow (1)

články (387)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sahuj



pridaj vlastný článok

Richard Krajčo:
KRYŠTOF NA STRAHOVĚ 2017 - 30.09.2016 | Splňte si s námi stadionový sen! #krystofnastrahove Tisko vá zpráva: Popu... - krystof.net


Richard Krajčo:
Kryštof odehraje příští rok megakoncert na strahovském stadionu - Vydáno: 01.10.2016 14:26 v sekci Novinky - Milan Menčík SDÍLET: Už před mnoha l... - musicserver.cz


Holešovská Regata:
Holešovská regata viděla domácí špičku: přijeli Kryštof, Aneta Langerová, No
Name i Jelen
- Vydáno před 15 hodinami Facebook9 Twitter0 Google+0 Už 6. ročník Holešovské regaty ... - ireport.cz


Holešovská Regata:
Holešovská Regata 2016: Kryštof přilákali 10 tisíc lidí, podle No Name pokřtili
tygří mládě
- Vydáno před 12 hodinami | autor: Hana Poláchová Facebook7 Twitter0 Google+0 Šestým ... - ireport.cz


Patrik Koloděj:
Patrik Koloděj to rozjel v plné parádě na best of - Patrik Koloděj měl svůj koncert neboli vystoupení v dětském domově radost a to vystoupen...


Richard Krajčo:
POST SCRIPTUM (44): "Namyšlený" Richard Krajčo a "závistivý" Matěj Homola aneb
Jak se v Česku dělá z komára velbloud
- Vydáno 05.05.2016 | autor: Simona Knotková Facebook38 Twitter0 Google+0 Co se škádlív... - ireport.cz


Kryštof:
V rádiích i nadále vládne Alan Walker, prodejům opět Kryštof - Vydáno: 13.05.2016 11:00 v sekci České hitparády - Jaromír Koc V rádiích se v posledním ... - musicserver.cz


Adele:
Pětadvacátý ročník hudebních cen Anděl zná své výherce - Pětadvacátý ročník hudebních cen Anděl zná své výherce Video: Slza v novém klipu k p... - musicserver.cz


Kryštof:
Pražský Majáles už klepe na dveře a za nimi číhá Kryštof - Pražský Majáles už klepe na dveře a za nimi číhá Kryštof Vydáno: 13.04.2016 14:56 v s... - musicserver.cz


Dan Bárta:
Ceny Akadémie populárnej hudby Anděl sú rozdané: Ako obišli známe hviezdy? - Ceny Akadémie populárnej hudby Anděl za rok 2015. ... - cas.sk


 

Kryštof

Fanúšikov: 82



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kryštof:
Diskografia - Kryštof:


2015 album POLOCAS (Reedicia CD, 2015)
2015 album POLOCAS (Reedicia 2015 / VINYL) [VINYL]
2015 album SRDCEBEAT
2013 album INZERAT
2012 album REMIXY
2011 album KINOTOUR [CD+DVD]
2010 album JEVISTE BONUSY
2010 album 2010
2008 album KRYŠTOF V OPEŘE '2008
2008 album Bravo Hits 2008/1
2007 album Cz Superhity 2007/2
2007 album BRAVO HITS 2007/3
2007 album Polocas/best Of [19.track]
2007 album Polocas/best Of [15track]
2007 album CZ SUPERHITY 2005/2
2006 album Rubikon
2005 album RockovĂĄ romantika
2005 album Kryťtof-Ži(v)je
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Mikrokosmos
2003 album 03
2002 album V siločarách
2001 album MagnetickĂŠ pole

dvd:
2009 dvd Óčko hity 006
2009 dvd Kryťtof - Ži (v)je
2006 dvd CZ POP HISTORY
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2

ine:
2015 ine SRDCEBEAT [VINYL]
2013 ine INZERAT [VINYL]
2010 ine BEST OF VIDEO /OCKO/
2010 ine KryĹĄtof - Best of Video
2010 ine Hity 2004

kompilacia:
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia MEGAHITS 2015/2
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LÁSCE
2007 kompilacia Bravo Hits 2007/1
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2002 kompilacia Superhity 2002
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Prida album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20152xVINYLKRYSTOFPOLOCAS /BEST (2015) [VINYL]27.72 EUR
2015CDKRYSTOFPOLOCAS /BEST (2015)13.11 EUR
2015VINYLKRYSTOFSRDCEBEAT [VINYL]26.18 EUR
2015CDKRYSTOFSRDCEBEAT13.87 EUR
2012CDKRYSTOFINZERAT12.86 EUR
20122xCDKRYSTOFREM-X-Y10.95 EUR
2011CDKRYSTOFJEVISTE + BONUSY9.04 EUR
2010CDKRYSTOFJEVISTE8.95 EUR
2008CDKRYSTOFKRYSTOF V OPERE8.95 EUR
2006CDKRYSTOFRUBIKON8.95 EUR
2005CDKRYSTOFZI(V)JE8.95 EUR
2005DVDKRYSTOFZI(V)JE3.76 EUR
2004CDKRYSTOFMIKROKOSMOS8.95 EUR
2002CDKRYSTOFV SILOCARACH8.95 EUR
2001CDKRYSTOFMAGNETICKE POLE8.95 EUR
0CDKrystofDream Journey25.32 EUR
 
ť
Tvoje obžúbené položky
Tvoje obžúbené položky
ť
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xVINYL Krystof Polocas /best (2015) [vinyl]
2xVINYL Polocas /best
(2015) [vinyl]
CD Krystof Polocas /best (2015)
CD Polocas /best
(2015)
VINYL Krystof Srdcebeat [vinyl]
VINYL Srdcebeat
[vinyl]
CD Krystof Srdcebeat
CD Srdcebeat
CD Krystof Inzerat
CD Inzerat
2xCD Krystof Rem-x-y
2xCD Rem-x-y

ť
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Kryštof - Cesta ft. TomᚠKlus

Kryštof - Ty a já

Kryštof - Křídla z mýdla ft. Jaromír Noh

Kryštof - Inzerát

Kryštof - Střepy (Official)

Kryštof,TomᚠKlus - Cesta
ť
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

vi1BjFfM

Dik Michal. to si zapamatam! :)no po prve dal som
to tam preto, lebo som mesa... viac


Prosím o akordy k písni Mezi kostmi od AnnyK href="mailto:tobiska.josef@se... viac


Kryštof-Kryštof... viac


ve sloce sou špatný akordy.3 akord neni amol ale
dmol .refren je správně slok... viac


lol... viac


No offence ale nedjou psat recenze i bez
prirovnani typu Zni to jako kdyz se ... viac

Pozri celú diskusiu

ť
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesta - akordy a text

Ty a Já - akordy a text

Cesta - akordy a text

Křídla z mýdla - akordy

Atentát - akordy a text

Cesta - akordy a text

Ty a Já - text

Inzerát - akordy a text

Cesta - správně - akordy

Cesta - akordy

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist