Kryštof

piesne (129)

  texty (111) / preklady (0)
  akordy (83) / taby (10)
  noty (0) / slideshow (1)

články (387)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Kryštof:
Kryštof zahrají o víkendu na rok naposledy. Během koncertní pauzy dokončí novou
desku
- Kryštof zahrají o víkendu na rok naposledy. Během koncertní pauzy dokončí novou desku ... - musicserver.cz


Tomáš Klus:
Vizovické Trnkobraní roztančí Kryštof, Tomáš Klus, Mandrage i Tři sestry - /**/ více tisc... - IREPORT


Kryštof:
Vizovické Trnkobraní oznamuje kompletní program, vystoupí i Kryštof - /**/ více tisc... - IREPORT


Dan Bárta:
V Prahe rozdali ceny Anděl, dve sošky si odniesli Bratři Orffové - Formácia Bratři Orffové si v stredu z pražského Hudobného divadla Karlín odniesla dve cen...


Richard Krajčo:
Richard Krajčo: Scénář Křídel Vánoc mě rozbrečel. Teď budeme s Kryštof nahrávat - Richard Krajčo na festivalu Finále Exkluzivně Plzeň /FOTOGALERIE/ – Z festivalu F... - denik.cz


Dan Bárta:
Hudební ceny Anděl: Lenka Dusilová, Dan Bárta či Mandrage - ZÍSKÁ ANDĚLA? Na zpěvačku roku aspiruje Debbi díky albu Love, Logic & Will. ZÍSKÁ AN... - denik.cz


Kryštof:
Kryštof lákají na novou desku - Skupina Kryštof zveřejnila na YouTube video z příprav své sedmé studiové desky. Nástupce... - musicserver.cz


Celeste Buckingham:
Óčko rozdalo své hudební ceny, mají je Kryštof, Mišík nebo Celeste Buckingham - musicserver.cz - ... - musicserver.cz


Chinaski:
Hudební ceny Óčko: Radují se Tomáš Klus, Kryštof i Mandrage - Hudební ceny Óčko: Radují se Tomáš Klus, Kryštof i Mandrage];" style="display: none;">  ... - IREPORT


Celeste Buckingham:
Cenu televízie Óčko môžu získať Kontrafakt aj Celeste Buckingham - Česká hudobná televízia Óčko zverejnila nominácie na svoje výročné ceny. Medzi nominovaný...


 

Kryštof

Fanúšikov: 71



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kryštof:
Diskografia - Kryštof:
2013 album INZERAT
2012 album REMIXY
2011 album KINOTOUR [CD+DVD]
2010 album JEVISTE BONUSY
2010 album 2010
2008 album KRYŠTOF V OPEŘE '2008
2008 album Bravo Hits 2008/1
2007 album Cz Superhity 2007/2
2007 album BRAVO HITS 2007/3
2007 album Polocas/best Of [19.track]
2007 album Polocas/best Of [15track]
2007 album CZ SUPERHITY 2005/2
2006 album Rubikon
2005 album Rocková romantika
2005 album Kryštof-Ži(v)je
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Mikrokosmos
2003 album 03
2002 album V siločarách
2001 album Magnetické pole

dvd:
2009 dvd Óčko hity 006
2009 dvd Kryštof - Ži (v)je
2006 dvd CZ POP HISTORY
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2

ine:
2013 ine INZERAT [VINYL]
2010 ine BEST OF VIDEO /OCKO/
2010 ine Kryštof - Best of Video
2010 ine Hity 2004

kompilacia:
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LÁSCE
2007 kompilacia Bravo Hits 2007/1
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2002 kompilacia Superhity 2002
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2013LPKRYSTOFINZERAT18.01 EUR
20122xDCDKRYSTOFKINOTOUR (CD+DVD 2012)28.46 EUR
2012CDKRYSTOFINZERAT14.95 EUR
20112xCDKRYSTOFREM-X-Y11.65 EUR
2010CDKRYSTOFJEVISTE + BONUSY11.31 EUR
2010CDKRYSTOFJEVISTE7.94 EUR
2008CDKRYSTOFKRYSTOF V OPERE8.96 EUR
2007CDKRYŠTOFPOLOCAS14.62 EUR
2006CDKRYSTOFRUBIKON8.96 EUR
2005CDKRYSTOFZI(V)JE8.96 EUR
2005DVDKRYSTOFZI(V)JE8.96 EUR
2004CDKRYSTOFMIKROKOSMOS8.96 EUR
2002CDKRYSTOFV SILOCARACH8.96 EUR
2001CDKRYSTOFMAGNETICKE POLE8.96 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
LP Krystof Inzerat

kúp Inzerat
Krystof

2xCD Various Nej hity na plaz a k vode [predajna] hudobniny ba
kúp Nej hity na plaz
a k vode
[predajna]
hudobniny ba
2xCD Various Top20.cz 2013-1/2cd
kúp Top20.cz
2013-1/2cd
2xCD Various Top20.cz 2012-2/2cd
kúp Top20.cz
2012-2/2cd
CD Krystof Inzerat
kúp Inzerat
2xDCD Krystof Kinotour (cd+dvd 2012)
kúp Kinotour (cd+dvd
2012)
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Tak nějak málo tančím od Kryštofa - hr

Kryštof kemp: Lenny

Kryštof kemp: Marek Ztracený

křídla

Parodie na : Alexův hudební kanál :D

Škola - Projekt
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


ve sloce sou špatný akordy.3 akord neni amol ale
dmol .refren je správně slok... viac


lol... viac


No offence ale nedjou psat recenze i bez
prirovnani typu Zni to jako kdyz se ... viac

Martin

Jejich žánr Miluju ;-)... viac

Pavli

No tak Kryštof som počula včera v Skalici. Užila
som si to naplno,bola to pec... viac

antikryštof

jste fakt zoufalci,na fotkách těžký tvrďáci,muzika
naprostá tragedie,klobouk ... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesta - akordy a text

Cesta - akordy a text

Křídla z mýdla - akordy

Cesta - akordy a text

Cesta - akordy a text

Cesta - akordy a text

Cesta - správně - akordy

Křídla z mýdla (100% - podle Krajča) - akordy

Atentát - akordy a text

Inzerát - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2013. Všetky práva vyhradené.
TOPlist