Iveta Bartošová

piesne (176)

  texty (175) / preklady (0)
  akordy (17) / taby (0)
  noty (1) / slideshow (0)

články (30)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Iveta Bartošová:
Vdovec Rychtář kvôli Bartošovej zúri: Podvod na českých slávikoch?! - Vdovec Rychtář kvôli Bartošovej († 48) zúri: Podvod na českých slávikoch?!" style="displa... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Fanúšikovia Ivety Bartošovej - Fanúšikovia Ivety Bartošovej († 48) speváčke zostávajú stále verní: Takto jej vzdali hold... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Česko si zvolilo svojich Slávikov! Ako dopadla zosnulá Iveta Bartošová? - Česko si zvolilo svojich Slávikov! Ako dopadla zosnulá Iveta Bartošová?" style="display: ... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Zo syna Ivety Bartošovej - Zo syna Ivety Bartošovej († 48) vyrastá správny chlap: Artur nemá o dievčatá núdzu!" styl... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Ivetu Bartošovú († 48) posmrtne nominovali na prestížne ocenenie: Pocta alebo
čierny humor
- Ivetu Bartošovú († 48) posmrtne nominovali na prestížne ocenenie: Pocta alebo čierny humo... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Dvojča Ivety Bartošovej - Dvojča Ivety Bartošovej († 48) Ivana: Prvýkrát prehovorila o mŕtvej sestre!" style="displ... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Tragédia Ivety Bartošovej († 48) zachytená v liste - Tragédia Ivety Bartošovej († 48) zachytená v liste: Odborníci rozlúštili význam jej posle... - cas.sk


Iveta Bartošová:
List Bartošovej na rozlúčku má prekvapivé pokračovanie - List Bartošovej († 48) na rozlúčku má prekvapivé pokračovanie: Zmení odkaz Rychtářovi poh... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Doteraz utajovaný list na rozlúčku Ivety Bartošovej - Doteraz utajovaný list na rozlúčku Ivety Bartošovej († 48): Toto napísala len pár minút p... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Vdovec Rychtář vie, ako zarábať: Napíšem knihu o Ivete - Vdovec Rychtář vie, ako zarábať: Napíšem knihu o Ivete († 48)! A toto tam bude..." style=... - cas.sk


 

Iveta Bartošová

Fanúšikov: 5



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Iveta Bartošová:
Diskografia - Iveta Bartošová:
2014 album O VANOCICH
2014 album NAPOSLEDY
2011 album HOGO FOGO
2011 album DRÁHY HVĚZD /Papierová edícia/
2009 album Pohadky Arturovi
2008 album 22
2008 album Gold
2008 album Platinum
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Best Of Okey Vianoce
2006 album Scházíš mi… (Best Of)
2006 album Den, kdy se vrátí láska
2005 album Vánoční Iveta
2003 album Dráhy hvězd (All*Stars*Disco)
2002 album Hej pane diskžokej
2001 album JEDNA JEDINA
1999 album Bílý kámen
1999 album Ve jménu lásky
1993 album NOC JE KRÁLOVSTVÍ

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY

ine:
2010 ine KDYZ TICHO ZPIVA

kompilacia:
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD MUZIKALY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2012 kompilacia GO DEEJAY DANCE SELECTION 2012
2011 kompilacia RETROPARTY 2011
2010 kompilacia ANTOLOGIE CESKE POPULARNI HUDBY 1965-89
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia To Nejlepsi Z Padesati Let
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Kralovny Popu Vsech
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LÁSCE
2007 kompilacia Edice CZ/2007: DUETY
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20143CD IVETA BARTOŠOVÁPLATINUM COLLECTION (3CD)11.39 EUR
2014CDBARTOSOVA IVETAO VANOCICH9.23 EUR
2014CDBARTOSOVA IVETAIVETA NAPOSLEDY8.95 EUR
2008CDBARTOSOVA IVETAGOLD8.95 EUR
2008CDBARTOSOVA IVETA228.95 EUR
20083xCDBARTOSOVA IVETAPLATINUM12.75 EUR
2007CDBARTOSOVA IVETANOC JE KRALOVSTVI8.95 EUR
2002CDBARTOSOVA IVETAPOHADKY ARTUROVI8.95 EUR
2002CDBARTOSOVA IVETAHEJ PANE DJ8.95 EUR
2001CDBARTOSOVA IVETAJEDNA JEDINA [ZLATE ALBUM]8.95 EUR
1999CDBARTOSOVA IVETABILY KAMEN8.95 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Bartosova Iveta O vanocich

kúp O vanocich
Bartosova Iveta

CD Bartosova Iveta Iveta naposledy
kúp Iveta naposledy
3xCD Muzikal 50 duvodu proc mit rad muzikaly
kúp 50 duvodu proc
mit rad muzikaly
3xCD Muzikal 50 duvodu proc mit rad muzikaly
kúp 50 duvodu proc
mit rad muzikaly
3xCD Muzikal 50 duvodu proc mit rad muzikaly
kúp 50 duvodu proc
mit rad muzikaly
2xCD Various Nej hity na plaz a k vode
kúp Nej hity na plaz
a k vode
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Iveta Bartošová - Chci s Tebou vzlétnout

Dobro s láskou vítězí (www.zmozek.cz)

Iveta Bartošová - Chci s Tebou vzlétnout

Iveta Bartošová - I. Retro Ples - (posle

Iveta Bartošová - Tři oříšky pro Popelku

Iveta Bartošová spáchala sebevraždu, sko
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Byla to úžasná pěvkyně a žena ! skutečný Anděl na
Zemi... viac


bola to dobra zena bude nam chibat ako aj kazdemu
ktori mali radi klipi odnej... viac


dnes iveta skocila pod vlak ... viac

Dusan

Vcera som po vyse roka prvy krat pocuval celu
pesnicku" dekuji vam andelove" ... viac

jansan

Doufám Ivetko, že po té autonehodě budeš zase
brzo O.K.... viac

Mirka

Som tvoja fanusicka a velmi ta obdivujem:)Si
proste super.A stale krasna zena... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Šmoulí song - text

Tři oříšky - akordy a text

Nejhezčí dárek - text

Z pekla štěstí - akordy a text

Léto - akordy a text

Dva roky prázdnin - akordy a text

...s Tebou se neloučím - text

Tichá píseň - akordy a text

Knoflíky lásky - akordy a text

Víš lásko 2002 - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2013. Všetky práva vyhradené.
TOPlist