Iveta Bartošová

piesne (178)

  texty (176) / preklady (0)
  akordy (19) / taby (0)
  noty (1) / slideshow (0)

články (30)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sahuj



pridaj vlastný článok

Iveta Bartošová:
Obleky Gotta a Bartošové na retro výstavě: Kostýmy staré 40 let! - Jitka Zelenková na retro výstavěJitka Zelenková na retro výstavěŠaty Karla Gotta a Ivety ... - blesk.cz


Iveta Bartošová:
Nedožitá 50-tka Ivety Bartošovej: Toto je naozaj choré! - Pošlite nám tip Iveta Bartošová by včera oslávila 50-ku. Iveta Bartošová by včera osl... - topky.sk


Iveta Bartošová:
Obrazem: Iveta Bartošová by dnes oslavila 50 let. Ke konci života bojovala s
bulvárem i alkoholem
- před 24 hodinami Bartošová by se 50 let nedožila, závěr jejího života byl neradostný I... - aktualne.cz


Iveta Bartošová:
Iveta Bartošová by slavila padesátiny: 13 věcí, které ji dovedly až k
sebevraždě!
- PředchozíÚvod1234...Další Iveta Bartošová náročný život hvězdy nezvládla. Iveta Bartošo... - blesk.cz


Iveta Bartošová:
Iveta Bartošová by dnes slavila 50: Rychtář štkal na kolejích i u prázdného
hrobu!
- Josef Rychtář šel zapálit svíčku na pomníček Ivety Bartošové. Josef Rychtář přišel zapál... - blesk.cz


Iveta Bartošová:
Dva roky po smrti Bartošovej odhalili emaily z jej počítača! Kto jej písal
takéto hrôzy?
- Dva roky po smrti Bartošovej odhalili emaily z jej počítača! Kto jej písal takéto hrôzy? ... - cas.sk


Iveta Bartošová:
Iveta Bartošová by slavila 50: Jak se vlastně zapsala do dějin? - Iveta Bartošová Iveta Bartošová Iveta Bartošová Iveta Bartošová Iveta Bartošová Ivet... - blesk.cz


Iveta Bartošová:
Bartošová se 50 let nedožila, závěr jejího života byl neradostný - Aktualizace: 06.04.2016 11:36 Vydáno: 06.04.2016, 10:10 Sledovat zprávu foto Česká... - ceskenoviny.cz


Iveta Bartošová:
Iveta Bartošová mohla se svým vysokým IQ z fleku do Menzy. Chyběl jí ale talent
na život, říká Ladislav Štaidl
- Co byla Iveta (Bartošová) se mnou, tak se alkoholu nedotkla. Její nebohý tatínek byl to... - rozhlas.cz


Iveta Bartošová:
K nedožitým padesátinám Ivety Bartošové vyjde album plné rarit - K nedožitým padesátinám Ivety Bartošové vyjde album plné rarit Recenze: Iggy Pop s "... - musicserver.cz


 

Iveta Bartošová

Fanúšikov: 6



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Iveta Bartošová:
Diskografia - Iveta Bartošová:
2016 album KRASNA NEZNAMA
2015 album NEKONECNA/BEST OF
2014 album O VANOCICH
2014 album NAPOSLEDY
2011 album HOGO FOGO
2011 album DRÁHY HVĚZD /Papierová edícia/
2009 album Pohadky Arturovi
2008 album 22
2008 album Gold
2008 album Platinum
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Best Of Okey Vianoce
2006 album Scházíš mi… (Best Of)
2006 album Den, kdy se vrĂĄtĂ­ lĂĄska
2005 album Vánoční Iveta
2003 album Dráhy hvězd (All*Stars*Disco)
2002 album Hej pane diskĹžokej
2001 album JEDNA JEDINA
1999 album BĂ­lĂ˝ kĂĄmen
1999 album Ve jmĂŠnu lĂĄsky
1993 album NOC JE KRÁLOVSTVÍ

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY

ine:
2010 ine KDYZ TICHO ZPIVA

kniha:
2014 kniha Iveta [CZE]

kompilacia:
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD MUZIKALY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2012 kompilacia GO DEEJAY DANCE SELECTION 2012
2011 kompilacia RETROPARTY 2011
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia To Nejlepsi Z Padesati Let
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Kralovny Popu Vsech
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LÁSCE
2007 kompilacia Edice CZ/2007: DUETY
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Prida album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20163CD IVETA BARTOŠOVÁPLATINUM COLLECTION (3CD)14.62 EUR
2016CDBARTOSOVA IVETAKRASNA NEZNAMA11.96 EUR
2015CDBARTOSOVA IVETANEKONECNA/BEST OF9.94 EUR
2014CDBARTOSOVA IVETAO Vanocích8.95 EUR
2014CDBARTOSOVA IVETAIVETA NAPOSLEDY8.95 EUR
2012CDBARTOSOVA IVETANOC JE KRALOVSTVI8.95 EUR
20083xCDBARTOSOVA IVETAPLATINUM9.94 EUR
2008CDBARTOSOVA IVETAGOLD8.95 EUR
2002CDBARTOSOVA IVETAHEJ PANE DJ8.95 EUR
2001CDBARTOSOVA IVETAJEDNA JEDINA/ZLATE AL.8.95 EUR
 
ť
Tvoje obžúbené položky
Tvoje obžúbené položky
ť
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Bartosova Iveta Krasna neznama
CD Krasna neznama
CD Bartosova Iveta Nekonecna/best of
CD Nekonecna/best
of
CD Bartosova Iveta Iveta naposledy
CD Iveta naposledy
CD Bartosova Iveta Noc je kralovstvi
CD Noc je
kralovstvi
CD Zagorova Hana Hogo fogo
CD Hogo fogo
DVD Karaoke Ceske a slovenske hity
DVD Ceske a
slovenske hity

ť
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Iveta Bartošová-Tri oriešky pre Popolušk

Dva roky prázdnin

Iveta Bartošová & Daniel Hůlka - Z pekla

Iveta Bartošová - Nekonečná ...

Iveta Bartošová - víš lásko

Iveta Bartošová - Málo me zná 1987
ť
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Neviem ako reagovat na tento clanok ci tupac
zomrel alebo ci nas vsetky prešt... viac


Tupac stale zije zije vo ... viac


Tupac stale zije zije vo ... viac


Byl to nᚠanděl,chybí nám :/ Snad už je jí tam
nahoře líp... viac


Byla to úžasná pěvkyně a žena ! skutečný Anděl na
Zemi... viac


bola to dobra zena bude nam chibat ako aj kazdemu
ktori mali radi klipi odnej... viac

Pozri celú diskusiu

ť
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Šmoulí song - text

Tři oříšky - akordy a text

Nejhezčí dárek - text

Z pekla štěstí - akordy a text

Léto - akordy a text

Tichá píseň - akordy a text

Tři oříšky - 2 - akordy a text

Dva roky prázdnin - akordy a text

...s Tebou se neloučím - text

Málo mě zná... - akordy

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist