Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľký NÁVRAT krásnej speváčky: Po vážnej nehode takmer prišla o hlas, dnes... Wau!

Jessie J Zobraziť galériu (9)
Jessie J (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglická speváčka Jessica Cornish (34), ktorú milovníci hudby poznajú pod menom Jessie J, sa tento rok predstavila na koncertoch vo viacerých svetových metropolách. Veľkolepo sa tak vrátila na hudobnú scénu, z ktorej sa vytratila po vážnej nehode v roku 2020, pri ktorej takmer prišla o hlas.

Jessie J sa preslávila po celom svete piesňami ako Price Tag, Flashlight či Domino. Rovnako je známa aj fanúšikom amerického herca Channinga Tatuma (42), s ktorým tvorila pár medzi rokmi 2018 a 2020.

Jessie J
Zobraziť galériu (9)
Jessie J  (Zdroj: Instagram)

Okrem rozchodu sa v tom roku musela vyrovnávať aj s ďalšou ranou osudu. Stala sa totiž účastníčkou dopravnej nehody, po ktorej mala vážne zranenia v oblasti krku a hrozilo jej, že príde o hlas.

Počas minulého roka sa zamerala na svoje zdravie a na to, aby jej po tejto nehode nezostali žiadne následky. Ako sa zdá, liečba dopadla dobre a Jessie už naplno zarezáva na javiskách. Tento rok absolvovala koncerty v Londýne, Španielsku, Portugalsku a naposledy v Brazílii.

Jessie J
Zobraziť galériu (9)
Jessie J  (Zdroj: Instagram)

A práva na festivale Rock In Rio sa prihovorila aj svojím fanúšikom a povedala im, ako veľmi je vďačná za to, že aj naďalej môže pokračovať v kariére. „Som hrozne vďačná môjmu telu a môjmu hlasu, že mi dovolili spraviť tieto šou bez problémov. Miestami som síce cítila únavu, ale nie chorobu. Po tej nehode som nemohla 9 mesiacov spievať a myslela som si, že už nikdy nepôjdem na žiadne turné. V tento moment chcem preto osláviť samú seba. Zvládla som to," povedala speváčka.

Viac o téme: Jessie J
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu