Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trauma speváka Tomáša Klusa: Výčitky pre smrť maličkej sestry!

Tomáš Klus Zobraziť galériu (3)
Tomáš Klus (Zdroj: Instagram TK)

PRAHA - Nemala ani rok, keď zomrela na rakovinu. Spevák Tomáš Klus si ako dieťa smrť svojej sestry dokonca aj vyčítal. V istých momentoch si totiž želal, aby žiadnu radšej ani nemal.

Spevák Tomáš Klus bol v nedeľu večer hosťom relácie Povídej na Prime. Okrem iného prehovoril aj o traume zo smrti svojej sestry. 

Keď mal osem rokov, ona nemala ani len rok. A diagnostikovali jej rakovinu! „Sestra odišla, keď som mal osem rokov. Bolo to strašne rýchle,” zveril sa pred kamerami. „Mal som z toho veľkú traumu,” dodal. 

Tomáš Klus s manželkou Tamarou
Zobraziť galériu (3)
Tomáš Klus s manželkou Tamarou  (Zdroj: Instagram T.K.)

Ako totiž moderátorke prezradil, v tom čase si myslel, že by bolo lepšie, keby žiadnu sestru ani nemal. „Bola malinká a plakala. J aosm vtedy chodil na ranné tréningy a vždy som si hovoril, že by som radšej žiadnu segru nemal. Že furt vrieska a ja sa nemôžem vyspať. Potom som to niesol veľmi ťažko a vyčítal som si, že som jej smrť privolal,” zveril sa spevák. 

Jeho sestrička zomrela v roku 1993. Ak by prišla na svet o čosi neskôr, situácia by sa mohla vyvinúť úplne inak. „Nedávno sme hrali vo Fakultnej nemocnici brno, kde som stretol pána doktora, ktorý ju mal na starosti. Hovoril, že keby sa narodil o dva roky neskôr, prežila by to, Že už existuje liek,” uviedol smutne Klus.  

Tomáš a Tamara majú tri deti.
Zobraziť galériu (3)
Tomáš a Tamara majú tri deti.  (Zdroj: Instagram T.K.)

Viac o téme: Tomáš Klus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu