Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenský spevák po VÁŽNEJ autonehode: Je v nemocnici... Museli ho OPEROVAŤ!

Jozef Spoko Kramár zo skupiny Smola a Hrušky po operácii Zobraziť galériu (12)
Jozef Spoko Kramár zo skupiny Smola a Hrušky po operácii (Zdroj: Facebook J.S.)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Začiatkom decembra sme vás na Topkách informovali o hrozivej autonehode, ktorej účastníkom boli spevák a zvukár slovenskej kapely Smola a Hrušky. Obaja vtedy museli byť prevezený do nemocnice. No a Jozef Spoko Kramár v nej v týchto dňoch skončil opäť. Museli ho operovať!

Len nedávno sme na Topkách písali, že do slovenského hudobníka a lídra kapely Smola a Hrušky vpálil bezohľadný vodič v plnej rýchlosti. No hoci sa vtedy spevák doslova druhýkrát narodil, z hrozivo vyzerajúcej nehody vyšiel len s pár odreninami. Na nový rok však skončil v rukách lekárov opäť... A tentokrát sa nevyhol operácii!

Včera na svojom profile na sociálnej sieti Facebook pridal hneď niekoľko záberov, ako leží už po zákroku na nemocničnom lôžku. „Ahojte kamoši, srdečný pozdrav z nemocnice v Spišskej Novej Vsi. Mám za sebou prvú operáciu v živote, Hernia pupku (aka pruh)," informoval fanúšikov Jozef Spoko Kramár s tým, že sa cíti už oveľa lepšie. A ešte pridal aj pozdrav pre chlapcov z kapely.

„Taký pozitívny kolektív som dávno nezažil, samozrejme okrem mega pozitívneho kolektívu Smola a Hrušky. Chirurgia, izba a oddelenie ako z amerických nemocničných seriálov z roku 2023. Fakt klobúk dole,“ pochvaloval si Jozef a na záver dodal, že samotná anestézia, je veľmi dobrý "matroš" na spánok. 

Pevne veríme, že si aj napriek nemilým, zdravotným komplikáciám aspoň odpočinul a za celú redakciu mu prajeme skoré zotavenie!

 

Ahojte Kamoši! Srdečný pozdrav z Nemocnice Svet zdravia v Spišskej Novej Vsi⛑️🧑‍🔬Mám za sebou prvú operáciu v...

Posted by Jozef Spoko Kramár on Thursday, January 12, 2023

 

Viac o téme: Jozef Spoko Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu