Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2023, 18:21
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

„Neopovážte sa po mne niečo hodiť, lebo vás, ku**a, zabijem,“ odkázala fanúšikom Adele

„Neopovážte sa po mne niečo hodiť, lebo vás, ku**a, zabijem,“ odkázala fanúšikom Adele
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
HUDBA ADELE HUDBA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Popová speváčka sa poriadne rozčertila.

Ako píše Complex, popová hviezda Adele ostro skritizovala všetkých ľudí, ktorí hádžu nejaké predmety po interpretoch na pódiu. Avšak nielen to. Dokonca im pohrozila, že ak také niečo spravia, vybaví si to s nimi sama a vlastnoručne. 

„Všimli ste si, ako ľudia hádžu rôzne sr***y na pódium? Ku**a, neopovážte sa po mne niečo hádzať, lebo vás, ku**a, zabijem,“ povedala britská speváčka priamo na pódiu počas koncertu v Las Vegas.

Len prednedávnom obletelo internet video, ako niekto z pódia hodil speváčke Bebe Rexhe do hlavy telefón počas koncertu. Na mieste museli zasahovať zdravotníci, vyniesli ju z pódia a záchranná zdravotná služba ju previezla do nemocnice v stabilizovanom stave. Skončila však s rozťatým obočím.

Tridsaťpäťročná speváčka Adele má v súčasnosti na konte štyri štúdiové albumy, pričom posledný s názvom 30 vydala v roku 2021. Má na konte šestnásť cien Grammy a nahrala tiež skladbu k „bondovke“ Skyfall.

Domov
Zdieľať
Diskusia