Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

TRAGÉDIA v rodine slávneho speváka: Zahynul jeho starší brat!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

ÍRSKO - Je totálne zdrvený! Spevák Ronan Keating (46), ktorý sa preslávil napríklad pôsobením v úspešnej formácii Boyzone, prežíva mimoriadne náročné chvíle. Jeho starší brat Ciaran totiž náhle zahynul pri tragickej dopravnej nehode.

Okolnosti nehody, pri ktorej vyhasol život päťdesiatnika sú veľmi smutné. Ciaran Keating bol spoločne s manželkou Annmarie na ceste na futbalový zápas ich syna Ruairiho, ktorý hráva za Cork City. Mladík má v týchto dňoch dokonca narodeniny, ktoré sú zahalené neprekonateľným smútkom.

Auto v ktorom sa viezli jeho rodičia sa zrazilo s iným vozidlom. Otec zahynul a jeho matka bola prevezená do najbližšej nemocnice. Podľa medializovaných informácií by mala byť mimo ohrozenia života. 

K rodinnej tragédii sa pre The Sun vyjadril priateľ speváka Ronana Keatinga. „Je to telefonát, ktorý od svojich blízkych nechce prijať nikto. Ronan hneď všetko nechal tak a išiel do Írska,” uviedol. Spevák je podľa jeho slov pochopiteľne zdrvený. „Usiluje sa ale zostať silný pre svoju rodinu a najbližších,” dodal. 

Ronan Keating prežíva obrovský žiaľ.
Zobraziť galériu (2)
Ronan Keating prežíva obrovský žiaľ.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ronan KeatingBoyzone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu