Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna kapela rieši VEĽKÉ PROBLÉMY: Bývalý parťák ich ženie pred súd!

Skupina Coldplay Zobraziť galériu (3)
Skupina Coldplay (Zdroj: SITA/AP Photo/Rebecca Blackwell, File)

LONDÝN - Spolupráca, ktorá trvala viac ako dve desaťročia, skončila napokon na súde. Slávna kapela Coldplay a jej členovia Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman a Will Champion čelia žalobe ich bývalého manažéra Davea Holmesa, ktorému sa zrejme nepozdáva to, akým spôsobom sa s ním skupina rozlúčila.

Spolupráca legendárnej kapely a Davea Holmesa trvala dlhých 22 rokov. Pred 12 mesiacmi sa však ich cesty rozdelili a vyzerá to tak, že to nebol práve priateľský koniec. Dnes už bývalý manažér totiž ženie skupinu pred súd.

Global Citizen Festival v Hamburgu
Zobraziť galériu (3)
Global Citizen Festival v Hamburgu  (Zdroj: SITA/AP)

K celej situácii sa pre magazín Variety vyjadril hovorca Coldplay, ktorý priznal, že pre nich nepracuje už rok a momentálne majú toto zoskupenie na starosti Phil Harvey, Mandi Frost a Arlene Moon, ktorí spolu s Holmesom pracovali pre Coldplay niekoľko rokov.

Celá situácia napokon vygradovala žalobou bývalého manažéra, v ktorej obvinil všetkých členov - speváka Chrisa Martina, gitaristov Jonnyho Bucklanda a Guya Berrymana a bubeníka Willa Championa. Hovorca pre spomínaný magazín nechcel prezradiť, čo bolo konkrétnym predmetom žaloby, ale podľa ich informácii má ísť o zmluvné spory.

Coldplay
Zobraziť galériu (3)
Coldplay  (Zdroj: EMI)

Viac o téme: Coldplay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu