Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. októbra 2023, 9:52
Čas čítania 1:04
Lucie Kotvalová

Kanye West sa správal ako dieťa, dala som mu kopačky. Schvaľoval mi aj oblečenie, prezradila jeho bývalka

Kanye West sa správal ako dieťa, dala som mu kopačky. Schvaľoval mi aj oblečenie, prezradila jeho bývalka
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Herečka Julia Fox napríklad nemohla nosiť oblečenie, ktoré West vopred neschválil.

Herečka Julia Fox uviedla, že v jej vzťahu s Kanyom Westom, ktorý minulý rok trval iba mesiac, „rozhodne boli nejaké red flags“, píše BBC. Vo svojich memoároch s názvom Down the Drains opisuje vzťah s nemenovaným umelcom. Zrejme však ide o Westa, ktorý si hovorí aj Ye.

Keď sa na ich vzťah opýtala moderátorka BBC, Fox odpovedala: „Myslím, že v tom čase tam určite boli nejaké varovné signály, pred ktorými som sa rozhodla prižmúriť oči, pretože to bolo zábavné, vzrušujúce a viete, jednoducho nové.“

V knihe opisuje, že jej posielal úplne nové oblečenie, pričom sa nemohla po jeho boku objaviť v outfite, ktorý by jej vopred osobne neschválil. Fox, matka jedného dieťaťa, na začiatku týždňa v talkshow herečky Drew Barrymore povedala aj to, že byť v tomto vzťahu bolo ako mať dve deti. Aj preto trval iba mesiac.

Strachom bez seba

Jej výpoveď zrkadlí aj informácie zo zákulisia súčasného Westovho vzťahu s Biancou Censori. West má pre svoju súčasnú manželku údajne prísne pravidlá: musí cvičiť, nesmie hovoriť a podobne ako Fox musí sa obliekať podľa jeho predstáv.

Odporúčané
Kanye West má bizarné pravidlá pre svoju manželku. Musí cvičiť a nesmie rozprávať, tvrdí zdroj Kanye West má bizarné pravidlá pre svoju manželku. Musí cvičiť a nesmie rozprávať, tvrdí zdroj 8. októbra 2023, 16:08

Starosť vo veci toho, čo si West myslí, má dodnes aj jeho bývalá manželka Kim Kardashian, ako konštatuje web The Independent. V novej epizóde The Kardashians, ktorá vyšla 19. októbra, Kim uviedla, že pre ich štyri deti najala mužskú pestúnku.

„Nedávno som si najala mužskú pestúnku, pretože som nablízku chcela mať muža, ktorý by ich vyzdvihoval a vodil na šport,“ uviedla. Pred Westom sa však tému bála otvoriť pre jeho možnú reakciu. „Bála som sa to povedať ich otcovi,“ povedala.

Interakcia medzi pestúnkou a Westom však nakoniec prebehla lepšie, než čakala.

Späť
Zdieľať
Diskusia