Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Detstvo legendárnej Pink bolo ako z HORORU: Keď mala 16, takmer ju zabili drogy!

Pink Zobraziť galériu (2)
Pink (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

LOS ANGELES - Otvorila svoju trinástu komnatu... Americká speváčka Pink (44) v najnovšom rozhovore opísala svoje detstvo, počas ktorého pravidelne brala drogy. Jedného dňa ju však táto závislosť takmer stála život. Tento moment bol pre hudobníčku zlomový a odvtedy sa podľa jej slov všetko zmenilo.

Slávna speváčka prežila detstvo, ktoré bolo ako z hororu. Jej rodičia sa spolu neustále hádali a často po sebe hádzali veci. Podľa jej slov sa z duše nenávideli, a tak sa Pink dostala k drogám, ktoré na ňu mali veľký dosah.

Speváčka Pink
Zobraziť galériu (2)
Speváčka Pink  (Zdroj: SITA/AP John Salangsang)

„Bola som veľmi neposlušné dieťa. Mala som veľa rečí a bola som neustále nahnevaná. V podstate som vyrastala v dome, kde sa moji rodičia hádali každý deň a hádzali po sebe veci. Z duše sa nenávideli. Aj vďaka tomu som sa dostala k drogám a dokonca som ich začala aj predávať," povedala speváčka v rozhovore pre 60 Minutes.

V období, keď mala 12 až 15 rokov, podľa vlastných slov vyskúšala viacero drog. Zlomovým bodom bol pre ňu Deň vďakyvzdania v roku 1995, kedy podľa jej slov užila viacero druhov opiátov. „Dala som si extázu, anjelský prach a nejaké ďalšie veci. Bola som úplne mimo. Dala som si toho príliš veľa," uviedla Pink, podľa ktorej vtedy takmer zomrela.

Od tohto momentu však s drogami úplne prestala a o pár mesiacov podpísala svoju prvú nahrávaciu zmluvu. Len rok pred jej predávkovaním sa rovnaká vec stala aj jej dobrému kamarátovi, ktorý však rovnaké šťastie ako ona nemal. Aj jeho smrť bola jedným z momentov, ktoré ju prinútili skoncovať so závislosťou.

Viac o téme: Pink
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu