Odkedy sa albánsko-americká speváčka po prvýkrát predstavila hudobnému svetu debutovým singlom Sweet bud Psycho, nedala si ani na chvíľu pauzu. V roku 2020 vydala úspešný prvý album Heaven & Hell, ktorý v januári 2023 nasledovala dvojka Diamonds & Dancefloors a už o pár mesiacov začala hovoriť o ďalšej štúdiovej nahrávke. Jej názov zatiaľ nie je známy, no Ava Max hovorí o tretej ére, do ktorej vstúpila singlom My Oh My.

"Na tejto nahrávke som pracovala posledných šesť mesiacov a nemôžem byť viac nadšená, že bude konečne vaša," napísala k piesni Max na Instagrame a dodala: "Tretia éra začína teraz." Tieto slová adresovala fanúšikom v apríli, keď singlovú novinku poslala do sveta. Bezstarostný klubový hit sa ponára do pocitu sebaistoty a vnútornej sily. Zobrazuje únik z bežného života do sveta lesku a zážitkov ako z filmu.

Povznesená nálada by sa mala istým spôsobom niesť celým pripravovaným albumom. "Prvýkrát skutočne nachádzam samú seba, zdokonaľujem sa v liečení. Naozaj mám pocit, že toto je éra liečenia pre každého," hovorí Max a dodáva, prinúti jej fanúšikov ísť sa zabaviť so svojimi priateľmi bez toho, "aby nad nimi visela nejaká vzťahová dráma". "Dúfam, že moja hudba bude aj naďalej liečiť," povedala pre Billboard o treťom albume, ktorý neprinesie "žiadne zlomené srdce a žiadneho muža".  

Potvrdila tiež, že aktuálne trávi čas v štúdiu, ale o novom albume ešte nechce veľa prezradiť. Popísala ho iba v náznakoch. "Tento album má určite niekoľko pesničiek po textovej i melodickej stránke, ktorých som sa nikdy nedotkla." Zároveň však vysvetlila, že singel My Oh My mal poslucháčov zabaviť predtým, než sa dostane k "naozaj emotívnym veciam".

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)