Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2024, 8:52
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

Hailey a Justin Bieber budú rodičia. V emotívnom videu oznámili, že čakajú prvé dieťa

Hailey a Justin Bieber budú rodičia. V emotívnom videu oznámili, že čakajú prvé dieťa
Zdroj: Instagram/@justinbieber
OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Hailey však ešte nedávno priznávala, že sa tehotenstva bojí.

Manželia Hailey a Justin Bieber budú rodičmi. Oznámili to prostredníctvom spoločného príspevku vo štvrtok večer. Na emotívnom videu vystupuje Hailey v čipkovaných svadobných šatách, zatiaľ čo kanadský spevák ju pri tom fotí, bozkáva a hladí po tehotenskom brušku.

Zatiaľ však neoznámili pohlavie ich prvorodeného potomka. Dvojica si svoje súkromie vždy ostro stráži, aj o ich svadbe sa verejnosť dozvedela značne neskôr. Svoje áno si povedali v tajnosti ešte v roku 2018 a zopakovali si to aj na jeseň 2019.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Na tému tehotenstva ich novinári bombardovali otázkami pravidelne. U Ellen DeGeneres sa Justin ešte v roku 2020 vyjadril, že od neho nezávisí, koľko budú mať detí, ale práve od jeho manželky. „Hocikoľko, koľko je Hailey ochotná porodiť. Je to jej telo a záleží na tom, čo chce... Myslím si však, že ich chce mať niekoľko,“ povedal vtedy spevák.

V rozhovore pre The Times z minulého roka však Hailey priznala, že sa tehotenstva obáva. „Pre obavy plačem doslova neustále. Veľmi by som chcela mať deti, som však z toho vystrašená. Je na mňa príliš, keď ľudia hovoria veci na adresu môjho manžela alebo mojich priateľov. Neviem si predstaviť čeliť ľuďom, ktorí budú hovoriť veci o dieťati. Jediné, čo môžeme urobiť, je vychovať najlepšie, ako len vieme, a dať im pocit, že sú milované a že sú v bezpečí,“ povedala.

Domov
Zdieľať
Diskusia