Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 12. mája 2024, 11:40
Čas čítania 0:48
Aneta Gospičová

Zverejnili prvý teaser k očakávanému filmu Miki. Sleduj akčné výbuchy, dobové limuzíny či Ondríka v role krvilačného Černáka

Zverejnili prvý teaser k očakávanému filmu Miki. Sleduj akčné výbuchy, dobové limuzíny či Ondríka v role krvilačného Černáka
Zdroj: PubRes
FILMY A SERIÁLY MIKI MIKULÁŠ ČERNÁK MILAN ONDRÍK SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Triler Miki príde do kín už 15. augusta. Jeho tvorcovia zverejnili oficiálny teaser.

Tvorcovia očakávaného slovenského trileru o bývalom mafiánskom bosovi Mikulášovi Černákovi zverejnili prvý oficiálny teaser. Temné obdobie Slovenska si budú môcť diváci pozrieť na plátnach už 15. augusta.

Na záberoch možno vidieť rušné mafiánske prostredie 90. rokov. V ukážke nechýbajú ani scény so zbraňami, bitkami, dobovými limuzínami či výbuchmi. Herecké zoskupenie vo filme ukazuje radu špičkových slovenských hercov ako Milan Ondrík, Michal Kubovčík, Anna Javorková, Gregor Hološka či Dušan Cinkota. Tajuplnosti filmu prospieva hudba, ktorá už v teaseri dodáva napínavú atmosféru. 

Filmový štáb nakrúcal na takmer 50 lokáciách vrátane patológie, známeho bratislavského erotického salónu Kotva, Kúpeľov Sliač, šamorínskeho kultúrneho domu či starej nemocnice v Podunajských Biskupiciach. Počas nakrúcania bolo použitých viac ako 200 dobových áut a 800 kostýmov. Vo filme účinkuje 107 hercov a vyše 1 300 komparzistov.

Odporúčané
Milan Ondrík o Černákovi: Až po ceste autom z väznice som si uvedomil, s kým som sa tam skamarátil a „bratríčkoval“ (Rozhovor) Milan Ondrík o Černákovi: Až po ceste autom z väznice som si uvedomil, s kým som sa tam skamarátil a „bratríčkoval“ (Rozhovor) 5. novembra 2023, 9:30

S Černákom sa stretol osobne

S mafiánom Mikulášom Černákom sa vo väznici stretol herec Milan Ondrík osobne, aby svoju rolu čo najlepšie navnímal. „Ja som aj akoby zabudol, s kým sa rozprávam. Až po ceste autom z väznice som si uvedomil, s kým som sa tam ja skamarátil a ,bratríčkoval‘. V tom momente mi to však vôbec nedochádzalo,“ povedal v rozhovore pre Refresher. Práve Ondrík hrá postavu Mikuláša Černáka, niekdajšieho najobávanejšieho bosa slovenského podsvetia.

Domov
Zdieľať
Diskusia