Ak by tento album nevydala, neskôr by to ľutovala. Tým si je už teraz istá herečka a speváčka Kate Hudson, ktorá v piatok 17. mája vydala svoju debutovú nahrávku Glorious. A síce píše vlastné pesničky už od svojich 19 rokov, až izolácia počas pandémie covidu bola okamihom, ktorý rozhodol o ich vydaní.

Hudbe a spevu sa Kate Hudson venuje odmala, vždy sa však bála odmietnutia a kritiky. Prišla pandémia a ona začala prehodnocovať svoj život a svoje nesplnené túžby. "Povedala som si, že ak to neurobím, bude ma to mrzieť," prezradila. Glorious čerpá z rôznych štýlov, vrátane energického synth-popu z 80. rokov, akustického folku, blues a rocku. Jeho pestrosť odhalil tri single, ktoré predchádzali vydaniu albumu.

Pilotný singel Talk About Love bol vydaný 30. januára. Oficiálne hudobné video bolo zverejnené až 4. marca. Live Forever bol vyšiel ako druhý singel albumu koncom marca a trojicu ochutnávok uzatvoril aprílový singel Gonna Find Out. Spolu s ním zverejnila Kate Hudson aj dátum vydania svojej debutovej nahrávky.

Hudson vytvorila album Glorious za asistencie Johana Carlssona, Dannyho Fujikawu a Lindy Perry. Bola to práve Perry, ktorá jej vnukla myšlienku, nahrať celý album po tom, čo ju počula spievať. Na oslavu debutového albumu si Hudson pripravila špeciálny koncert, ktorý sa uskutočnil deň po jeho vydaní v Los Angeles.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)