Člen Tokio Hotel sa predávkoval! Viagrou

Dvadsaťročný gitarista Tom Kaulitz z nemeckej chlapčenskej skupiny Tokio Hotel sa trejme predávkoval Viagrou.

17.05.2010 12:39
Tokio Hotel Foto:
Tom Kaulitz (druhý zľava) s ostatnými kolegami z Tokio Hotel.
debata

Po nadmernom užití modrých tabletiek na posilnenie sexuálnej potencie sa mu vraj urobilo zle a niekoľko dní mal zakalený zrak. Hudobník to priznal nemeckému bulváru Bild.

Jeden zo štyroch členov populárnej štvorice lámačov dievčenských sŕdc zázračnú pilulku vyskúšal pri koncertnom turné v Ázii, kde mu ju ktosi ponúkol. Prvou ponuku vraj ešte odmietol, na druhú ale kývol. Po chvíli si dal ešte ďalšie tabletky.

„Najskôr som sa predajcu spýtal: ‚Vyzerám ako niekto, kto takú pomoc potrebuje?‘,“ opísal príhodu brat speváka a frontmana skupiny Billa Kaulitza. „On povedal, že nie, ale že by som to mal napriek tomu vyskúšať. Tak som do seba jednu hodil,“ priznal sa kľúčový člen kapely, ktorá už predala vo svete milióny albumov.

Vzápätí hudobník priznal, že niekoľko ďalších tabliet zhltol po návrate do hotela. „Vzal som niekoľko ďalších piluliek, pravdepodobne príliš veľa,“ pripustil. „Ďalšie ráno ma bolela hlava a všetko pred mojimi očami bolo rozmazané. To už nebola sranda. Cítil som sa dosť hrozne,“ opísal situáciu Kaulitz. Vraj trvalo ďalšie dva dni, kým vedľajšie účinky pominuli.

debata chyba

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...