Svalnatý David pri bazéne: Vrhli sa na neho tri sexice v bikinách

Speváka Craiga Davida by mnohí jeho niekdajší fanúšikovia nespoznali. Hodiny strávené v posilňovni či na bežiacom páse z neho spravili urasteného a svalnatého muža. Ženy sa okolo neho krútia viac než kedysi.

11.04.2011 08:27
debata
Spevák Craig David s trojicou dám, ktoré...
Craig David Spevák Craig David s trojicou dám, ktoré využili príležitosť a hneď sa s ním odfotografovali. Pozval ich aj na šampanské.

Dôkazom bol aj jeho oddychový pobyt v Miami, kde ho paparazzovia načapali počas chvíľ voľna pri bazéne. A veru nie samého. Okolo interpreta hitu What´s your flava? sa zhŕkli hneď tri dámy v bikinách, ktoré si dopriavali slnečné lúče v rovnakom hoteli.

Niet divu, že každá sa chcela so svalnatým fešákom odfotografovať. David v takýchto prípadoch rozhodne nepatrí k hanblivým či odmietavým celebritám. Trio dám vyobjímal, pofotil sa raz s jednou, potom s druhou a vraj ich aj pozval na drink.

Spevák Craig David má rád spoločnosť nežného... Foto: PROFIMEDIA
Craig David Spevák Craig David má rád spoločnosť nežného pohlavia.

Pred časom Craig David vystupoval aj na Slovensku, vtedy mu vraj do oka padlo niekoľko príťažlivých Sloveniek. O jeho slabosti voči svojej osobe niekoľkokrát hovorila aj česká topmodelka Simona Krainová. Tá dokonca tvrdila, že spevák jej pravidelne volal a písal a chcel s ňou randiť. Nuž, ktohovie, možno si našiel tentoraz objekt v dámskom triu z Miami.

debata chyba

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...