Bolesti sú zabudnuté! Shania Twain sa vracia na pódium

Kanadská speváčka Shania Twain ukončí sedemročnú profesionálnu pauzu, ktorú si sama vybrala, aby sa mohla venovať rozpadávajúcemu sa manželstvu. Teraz sa vracia k hraniu a spievaniu.

10.06.2011 08:00
Shania Twain Foto:
Speváčka Shania Twain.
debata

Od decembra 2012 sa presťahuje na dva roky do Las Vegas, kde pre fanúšikov opráši svoje najväčšie hity v hale Colosseum vo vnútri hotela Caesars Palace.

Ako napísala agentúra Reuters, šou nazvaná Shania: Still the one bude na programe od 1. decembra 2012. Oznámenie nasleduje po televíznych dokumentoch a knihe, v ktorej 45-ročná Twain opísala koniec svojho 14 rokov trvajúceho manželstva a strach, že už nikdy nebude môcť spievať pre citovú bolesť a chorobu zvanú dysfónia. Tá sa prejavuje kŕčovitým stiahnutím hlasiviek.

Twain patrí medzi prvé speváčky country, ktorým sa podaril úspešný prelom do vôd populárnej hudby. Niekoľkonásobnú držiteľku cien Grammy preslávili skladby ako You´re still the one, From this moment či Man! I feel like a woman.

Twainovej album z roku 1997 Come on over bol obrovským hitom, po ktorom speváčka predala vo svete viac ako 75 miliónov hudobných nosičov. Zatiaľ posledný štúdiový album Up! vydala v roku 2002. Kariéru utlmila, aby dala do poriadku manželstvo s producentom a spoluautorom jej piesní Robertom Johnom Langom. Manželstvo sa rozpadlo po tom, ako sa Lange zamiloval do najlepšej priateľky Shanie Twainovej. Speváčka si následne vzala ex-manžela tejto svojej priateľky.

debata chyba

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...