Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zelenovlasý ucháň: Toto nie je mimozemšťan, ale dcéra Willa Smitha!

Willow Smith v 11-ich rokoch strieda jednu vlasovú kreáciu za druhou. Zobraziť galériu (10)
Willow Smith v 11-ich rokoch strieda jednu vlasovú kreáciu za druhou. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Pokúša sa o imidž ako z inej planéty? Aj keď Willow Smith (11) je svojimi experimentmi priam notoricky známa, nie každý z nich v jej podaní dopadne na výbornú. Momentálne by ste si ju s najväčšou pravdepodobnosťou pomýlili s chlapcom. O sladkom dievčatku u nej nemôže byť ani reči.

Opäť šliapla poriadne vedľa! Hoci malá umelkyňa už zažila na červenom koberci množstvo hviezdnych okamihov, stále sa jej darí šokovať okolie opačným spôsobom. O značné prekvapenie sa postarala zhruba pred mesiacom, kedy sa úplne zbavila vlasov. Tie jej na vyholenej hlave medzičasom podrástli, dostalo sa im však aj svojského vylepšenia. Sú nafarbené na zeleno.

S vynoveným účesom si Willow v kruhu prominentnej rodiny odskočila na piatkový basketbalový zápas. Na paparazzov síce cerila zuby ostošesť, vyznievala však pomerne komicky. Príliš krátke vlasy jej totiž z istého uhla odkrývali odstávajúce uši. Nezainteresovaný fanúšik Willa Smitha by si tak zrejme myslel, že herec má dvoch synov. V skutočnosti však tento zelenovlasý nepodarok na hlave patrí jeho dcére.

Napriek tomu, že čokoládová speváčka už dlhší čas žije v mediálnej bubline, punc výnimočnosti si zatiaľ nepriznáva. „Som úplne obyčajná... zabudnite na to... nikto nemá dokonalý život... som stále iba dieťa,“ zverila sa svojim nasledovníkom v sieti Twitter. Pre hudobnú a hereckú kariéru však už do školy vôbec nechodí. „Väčšinu času mám tútora, ale zvyčajne pracujem, takže nemám čas na úlohy. Najhoršie na matematike je, že všetky deti ma predbehli, pretože ony do školy chodia,“ priznala v rozhovore pre The Sunday Times. S vyhliadkami do budúcnosti si však výpočtami hlavu lámať rozhodne nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu