Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čo sa to valí po javisku? Preboha, veď je to Ewa Farna!

Ewa Farna sa objavila na odovzdávaní hudobných cien Anděl s poriadne zaoblenou postavou. Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna sa objavila na odovzdávaní hudobných cien Anděl s poriadne zaoblenou postavou. (Zdroj: isifa)

PRAHA - Červená BOMBA! Ewa Farna (20) púta v posledných rokoch pozornosť nielen svojim neodškriepiteľným speváckym talentom, ale aj čoraz oblejšou postavou. S kilami navyše si však mladá interpretka vôbec neláme hlavu. Dokonca sa zdá, že je na ne pyšná. Obliny totiž vystavila na obdiv aj počas včerajšieho odovzdávania hudobných cien Anděl, kde vystúpila ako hudobný hosť. Na javisko dorazila nasúkaná do červených obtiahnutých šiat. Pripomínala v nich jaternicu.

Ewa Farna sa v posledných rokoch stala stredobodom pozornosti aj kvôli svojej plnšej postave. Množstvo diskusií na túto tému sa viedlo najmä počas jej účinkovania v šou Česko Slovenská SuperStar, kde zastávala úlohu porotkyne. No už vtedy vyhlasovala, že ju jej oblejšie tvary vôbec netrápia. A ako vidno, myslela to vážne. 

Na stredajšom odovzdávaní cien Anděl sa totiž 20-ročná speváčka objavila oveľa guľatejšia ako pred rokom. Talentovaná interpretka vyšla na pódium v doslova napraskaných šatách, ktoré ešte viac zvýraznili tukové záhyby známej českej Poľky. Široké boky, macatý zadok, aj väčšie bruško doslova bili do očí. 

Speváčka si však uvedomuje, že zrejme žiadnym oblečením svoje plné krivky neoklame. „Neexistujú šaty, ktoré zo mňa urobia 20-kilové dievča, aj keby boli čierne, takže ja sa na nič nebudem hrať. Proste som teraz takáto. Možno keď sa stretneme o rok, tak budem vyzerať úplne inak. Ale ja vyzerám rovnako, mám pocit, posledné dva roky,“ povedala pre český web Super.cz Farna, ktorá zároveň priznala, že stres zajedá. No a keďže práca v šoubiznise je hlavne o strese, vyzerá tak ako vyzerá. 

Ewa Farna natlačená v červených šatách.
Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna natlačená v červených šatách.  (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu