Rolins a Jandovú obletujú: Na obrazovke musia byť bez chybičky!

Svetlá sú zapnuté, kamery bežia, diváci sa pozerajú - počas priameho prenosu musí všetko fungovať bez jedinej chybičky. A chybičky nepripúšťajú ani známe tváre. Dara Rolins a Marta Jandová určite.

29.05.2014 15:11
Marta Jandová a Dara Rolins Foto:
Koučovské duo Marta Jandová a Dara Rolins si na potrpí na dokonalú úpravu.
debata

Obe dámy, koučky Hlasu Česko Slovenska patria medzi najobletovanejších účinkujúcich speváckej šou a dôkazom bolo aj prvé finálové kolo v stredu večer. Speváčky, ktoré predstavili v stredu svoj štvorčlenný tím, prišli pred divákov dokonale upravené, nalíčené aj učesané. A bez jedinej vady zotrvali až do konca prenosu.

Koučovské duo Marta Jandová (vpravo) a Dara...
Koučovské duo Marta Jandová a Dara Rolins si na...
+3Koučovské duo Marta Jandová a Dara Rolins si na...

To je, samozrejme, zásluha veľkého tímu, ktorý sa o jednotlivých aktérov stará. Kaderník Ján Molnár, vizážistka Margita Skřenková či štylistka Paulína Mrvová obletovali obe dámy ako včielky kvetinu počas reklamných páuz aj hodiny pred štartom prenosu.

Koučovské duo Marta Jandová a Dara Rolins si na... Foto: TV Markíza
Marta Jandová a Dara Rolins Koučovské duo Marta Jandová a Dara Rolins si na potrpí na dokonalú úpravu. Takto speváčky obletoval v prestávkach celý tím.

Ten sa, samozrejme, v rámci obrazoviek zameral predovšetkým na šestnásť speváckych vystúpení. Štyria účinkujúci sa napokon museli so súťažou aj rozlúčiť. V každom tíme zostali dvaja interpreti s najnižším počtom hlasov. Jedného z nich posunuli koučovia ďalej a druhého poslali domov.

So súťažou sa tak v stredu rozlúčila Veronika Strapková z tímu Majka Spirita, Edita Tŕísková z tímu Pepu Vojtka, Martin Kujan z tímu Michala Davida a Marko Relich z tímu Dary Rolins a Marty Jandovej.

zväčšiť Koučovia so svojimi vyradenými spevákmi -... Foto: TV Markíza
Koučovia so svojimi vyradenými spevákmi - zľava: Marta Jandová a Dara Rolins s Marekom Relichom, Majk Spirit s Veronikou Strapkovou, Michal David a jeho zverenec Martin Kujan a Josef Vojtek s Editou Třískovou. Koučovia so svojimi vyradenými spevákmi - zľava: Marta Jandová a Dara Rolins s Marekom Relichom, Majk Spirit s Veronikou Strapkovou, Michal David a jeho zverenec Martin Kujan a Josef Vojtek s Editou Třískovou.
debata chyba
Viac na túto tému: #Marta Jandová #starostlivosť #Hlas Česko Slovenska #Dara Rolins #vyradení

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...