Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandál: Rihanna, ako ste ju nikdy nemali vidieť - úplne nahá ukázala všetko!

Internetom sa šíria pikantné fotky, na ktorých Rihanna pózuje úplne nahá a odhaľuje citlivé partie. Zobraziť galériu (14)
Internetom sa šíria pikantné fotky, na ktorých Rihanna pózuje úplne nahá a odhaľuje citlivé partie. (Zdroj: imgbox.com)

LOS ANGELES - Opäť úradoval hacker? Hoci Rihanne (26) unikli súkromné fotky už aj v minulosti, tentoraz má jej citlivý materiál ďaleko pikantnejšiu príchuť. Speváčka totiž pred objektívom bez hanby ukázala piercing v bradavke či celkom vyholené intímne partie. S preniknutím takýchto fotiek na verejnosť zrejme nerátala.

Absolútne bez cenzúry! O tom, že Rihanna medzi hanblivky nepatrí, niet najmenších pochýb už od začiatky jej hviezdnej kariéry. Okrem dráždivých záberov v magazínoch sa totiž v Evinom rúchu viackrát predviedla aj v sieti Twitter či Instagram. Navyše sa internetom už dávnejšie šírili jej privátne fotky uniknuté z mobilného telefónu. Najnovšie sa však objavili ďalšie zábery z erotického súdka, ktoré sú zrejme dielom hackera. Ten momentálne strpčuje život desiatkam celebrít a úrady po ňom pátrajú zatiaľ bezvýsledne.

Rihanna sa na predmetných fotografiách predviedla bez toho, aby si prekrývala prsia alebo rozkrok, a tak svetlo sveta uzrel aj piercing v jej pravej bradavke. Materiál pravdepodobne vznikol v období po dovolenke, pretože na speváčkinom bezchybnom tele zostali neopálené miesta v oblasti bikín. Približne v tom istom období zrejme čokoládová kráska nafotila aj provokatívne zábery pre francúzsky pánsky magazín Lui.

Barbadoská rodáčka sa k uniknutým fotkám zatiaľ nijako nevyjadrila. Keďže vlastné krivky s minimom oblečenia sama pretŕča na webe pomerne často, zrejme jej takýto škandál vonkoncom neprekáža.  Útechou jej môže byť aspoň fakt, že obeťami sa stali aj mnohé jej nemenej populárne kolegyne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu