Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas Beyoncé pred tisíckami fanúšikov: Zradila ju blúzka, odhalila hruď!

Speváčku Beyoncé zradila na pódiu čipkovaná blúzka, spod ktorej vykukla podprsenka. Zobraziť galériu (12)
Speváčku Beyoncé zradila na pódiu čipkovaná blúzka, spod ktorej vykukla podprsenka. (Zdroj: Exposure)

NEW YORK – S týmto zrejme nepočítala! Kedykoľvek sa Beyoncé (33) objaví na pódiu ako špeciálny hosť, zvyčajne sa predvedie v sofistikovanom a elegantnom outfite. Luxusný kúsok renomovanej značky jej však cez víkend narobil viac problémov ako vyzývavý kostým. Blúzka nevydržala nápor energických pohybov a ukázala aj to, čo nemala.

Tak toto fanúšikovia vidieť nemali! Hoci má hudobná diva za sebou mimoriadne úspešné turné, spolu s manželom a raperom v jednej osobe sa cez víkend predviedla na ďalšom podujatí. Beyoncé a Jay-Z bok po boku v pravom zmysle slova okorenili festival Global Citizen, ktorý sa v sobotu večer konal vo Veľkom jablku. O najväčší rozruch sa postarala práve čokoládová kráska, ktorá nechtiac odhalila svoju nádielku vo výstrihu.

Beyoncé zavítala na pódium vo svojich obľúbených nohaviciach s vysokým pásom, ktoré jej siahali až tesne pod prsia. Tie dopĺňala luxusná čipkovaná blúzka z dielne talianskeho dizajnérskeho dua Dolce&Gabbana. Biely top však vďaka náročným tanečným kreáciám dostal poriadne zabrať a postaral sa o pikantné faux pas. Viac než 60 tisíc hudobných nadšencov totiž uzrelo speváčkinu obnaženú hruď. Jediným šťastím pre hudobnú hviezdu bolo, že si nezabudla obliecť podprsenku telovej farby.

Aj keď sa Beyoncé na javisku pretŕča vždy v ukážkovej forme, sama priznáva, že na cvičenie ako také jej už veľa času neostáva. „Moje telo je výsledkom tvrdých tréningov a skúšok v tanečnom štúdiu. Ale počas turné už necvičím, lebo po náročnej šou už nemám na to energiu,“ priznala v televíznom interview. Ako matka si pritom vždy plní všetky povinnosti na sto percent, preto sa nad podobnými nehodami s oblečením zrejme ani nezamýšľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu