Deadred Records, Starcastic Records a Karol Mikloš tento rok spoločne oslávili "Record Store Day" vydaním nového singla

Deadred Records, Starcastic Records a Karol Mikloš tento rok spoločne oslávili "Record Store Day" vydaním nového singla
foto: Slávka Miklošová

One Life More or Less je predzvesťou pripravovaného EP, na ktoré sa fanúšikovia tešia od posledného štúdiového albumu The Past of The Future.

Singel vychádza ako digitálny download a v limitovanej edícii ako 7-palcový priehľadný vinyl a doplňuje ho dvojica remixov od Autumnist a Yellowbrilla.

18. apríl je na celom svete už sedem rokov sviatkom všetkých predajcov, tvorcov i fanúšikov (či zberateľov) dobrej hudby a sedempalec One Life More or Less vychádza aj na podporu obchodu Wegart, kde si ho bude možné zakúpiť ako v jedinom kamennom „record store” na Slovensku. Okrem toho bude k dispozícii spoločne s digitálnou verziou aj na Bandcamp stránke Karola Mikloša.

Skladbu One Life More or Less nahral a zmixoval Karol v štúdiu Men-at-sound v Trenčíne, na nahrávke sa objavil ako hosť Peter Kohout na saxofóne. Text piesne je spoločným dielom Karola Mikloša a Alana Dykstru. Mastering nahrávky obstaral Gargle & Expel v Dubline, návrh obalu pochádza od štúdia Fluidum a fotografiami naň prispela Slávka Miklošová. Výrobu vinylov zabezpečil trenčiansky Vinyl-Lab.