Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Rita Ora bez zábran: Holé prsia vyvalila rovno na titulke!

Rita Ora ukázala svoje vnady v plnej kráse vôbec po prvýkrát. Zobraziť galériu (7)
Rita Ora ukázala svoje vnady v plnej kráse vôbec po prvýkrát. (Zdroj: Lui)

LOS ANGELES - Toto sa dalo čakať! Speváčka a televízna porotkyňa Rita Ora (25) rozhodne nie je hanblivka. To vie zrejme každý. Blondínka nikdy nemala problém s nahotou, či dráživými outfitmi, ktoré toho viac ukazujú ako zahaľujú. Bolo teda len otázkou času, kedy svetu naservíruje svoje prsia v plnej kráse. A ten deň už aj nastal!

Holé vnady vo svete šoubznisu nie sú dnes žiadnou raritou. V súčasnosti je hádam viac tých hviezd, ktoré ich už ukázali, než tých, pre ktoré ide o príliš intímnu záležitosť. K vyzlečenými celebritným kráskam sa najnovšie zaradila aj speváčka Rita Ora, známa aj ako porotkyňa zo šou X Factor či The Voice.  


Pozrite si tiež: 


Rodáčka z Kosova síce už viackrát pózovala nahá a bradavky jej spod dráždivých kúskov presvitajú dosť často, no prsia takýmto spôsobom ešte nepretŕčala. Pre aktuálne vydanie francúzskeho magazínu Lui pózovala tak, že ich konečne ukázala v plnej kráse. „Sloboda! Som sama sebou bez povolenia,” komentovala fotografiu prostredníctvom instagramu speváčka.   

Ako to už v jej prípade býva zvykom, porovnávaniu s kolegyňou Rihannou sa nevyhla. Tá pózovala pre spomínaný časopis v roku 2014 a bola ešte odvážnejšia. FOTKY nájdete TU!

Ritu Ora vyzliekol pred objektívom známy fotograf Terry Richardson.
Zobraziť galériu (7)
Ritu Ora vyzliekol pred objektívom známy fotograf Terry Richardson.  (Zdroj: Lui)

 

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu