Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kedy bude posledná rozlúčka s Princom? O pohrebe prehovorila jeho sestra!
Zdielať na

Kedy bude posledná rozlúčka s Princom? O pohrebe prehovorila jeho sestra!

Zdroj: Profimedia

Rodina speváka, ktorý zomrel 21. apríla vo veku 57 rokov, zatiaľ neusporiadala pohreb ani iné spomienkové podujatie. Preto fanúšikovia s napätím čakajú, kedy sa s nim budú môcť posledný krát rozlúčiť.

Sestra zosnulého amerického speváka Princa - Tyka Nelson uviedla, že posledná rozlúčka s hudobníkom by sa mala uskutočniť v auguste.

Nelson to napísala na svojej facebookovej stránke, presný termín ani miesto konania však zatiaľ neprezradila.

Rodina speváka, ktorý zomrel 21. apríla vo veku 57 rokov, už začiatkom mesiaca vyhlásila, že plánuje usporiadať verejnú rozlúčku, vtedy však neuviedli žiaden termín.

Pohreb

"Chceme všetkým na margo doterajších správ oznámiť, že zatiaľ sa nekonal žiaden pohreb či iné podujatie venované pamiatke Princa, ktoré by zorganizovali jeho rodina alebo zástupcovia Paisley Park. Prince a jeho hudba ovplyvnili veľmi veľa ľudí a cítime, že by sme mali náležite osláviť jeho život a odkaz. Oceňujeme trpezlivosť verejnosti a teší nás všetka vaša láska, podpora a kondolencie," uviedli vtedy rodinní príslušníci.

Telo rodáka z Minneapolisu v štáte Minnesota našli vo výťahu v jeho dome v Chanhassene. Príčina úmrtia zatiaľ nie je známa. Jeho pozostatky krátko po pitve spopolnili. Neskôr úrady informovali, že Prince mal v čase úmrtia v tele liek proti bolesti.

Drogy?

Okrem toho mal vraj veľmi málo červených krviniek, čo naznačuje, že bol chorý. Pred hudobníkovou smrťou sa pritom objavili informácie, podľa ktorých už dlhšie bojoval s chrípkou.

Oficiálne výsledky pitvy a toxikologických testov budú známe neskôr. Do vyšetrovania spevákovho úmrtia sa pritom zapojili federálne úrady, vrátane Národného úradu pre kontrolu obchodu s drogami (DEA). Ich úlohou je skúmať nelegálne užívanie či prípadné nelegálne obchodovanie s liekmi na predpis.

Najčítanejšie