Dánska speváčka a skladateľka MØ predstavila novú skladbu s názvom Final Song. Rodáčka z mesta Odense sa na nej spolupodieľala so švédskou hudobníčkou Noonie Bao a anglickým producentom

MNEK, ktorý je známy vďaka spolupráci s interpretmi ako Beyoncé, Madonna, Kylie Minogue či Rudimental. Novinka je dostupná na viacerých streamovacích službách vrátane Spotify, Google Play Music či Apple Music, pričom priaznivci 27-ročnej hudobníčky si ju môžu vypočuť aj prostredníctvom služby YouTube.


Speváčka zároveň oznámila, že plánuje počas tohto roka vydať svoju druhú štúdiovku, pričom onedlho vyrazí aj na svetové turné. V rámci neho vystúpi tiež na festivale Grape, ktorý sa bude konať 12. a 13. augusta na letisku v Piešťanoch.

Karen Marie Orsted, známa ako MØ, debutovala albumom No Mythologies To Follow (2014), z ktorého pochádzajú piesne ako Pilgrim, Waste Of Time, Glass či XXX 88 (feat. Diplo). Na konte má spoluprácu s Iggy Azalea či s Major Lazer a DJ Snake, s ktorými nahrala známu skladbu Lean On. Vlani vydala v spolupráci s dídžejom Diplom pieseň Kamikaze.  

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/MOMOMOYOUTH - Louie Banks

Súvisiaci interpreti: