Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nikoho som nenapadol, tvrdí Chris Brown
Zdielať na
Hudba

Nikoho som nenapadol, tvrdí Chris Brown

Americký r'n'b spevák Chris Brown poprel správy, podľa ktorých napadol muža. Malek Mokrani tvrdí, že mu interpret skočil na hlavu na koncerte, ktorý sa konal 18. mája v Cannes. Muž pre portál TMZ.com uviedol, že musel ísť do nemocnice, pretože mal bolesti hlavy a krku.

Po tom, ako sa na internete objavilo video zachytávajúce časť incidentu, Brown prostredníctvom služby Instagram uviedol, že sa len bránil. "Chris Brown nezranil ani nezbil žiadneho fanúšika. Stretol som sa s majiteľom, podali sme si ruky. Bavili sme sa a tak. Člen jeho ochranky však pravdepodobne nevedel, kto som,"  vyjadril sa 27-ročný hudobník.

"Je mi to jedno, ale on napadol mňa. Kráčali sme, chytil ma pod krk a snažil sa ma vyhodiť. Moja ochranka mala inú prácu, takže sme túto situáciu vyriešili adekvátne a odišli sme preč. Prestaňte klamať ľuďom a hovoriť, že bijem fanúšikov, pretože to nerobím," dodal.

Osem albumov

Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov - sólovky Chris Brown, Exclusive, Graffiti, F.A.M.E., Fortune, X, Royalty a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album. K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga).

V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom a napadnutím svojej bývalej priateľky Rihanny.

Pred časom Chrisovi Brownovi zrušili podmienku, pozrite si archívnu reportáž:

Najčítanejšie