Žiadna krv ani bradavky? Rihanna sa už nemusí ani vyzliecť, aby spôsobila okolo svojej osoby ruch. Decentným flirtovaním s kamerou propaguje bezdejový videoklip k opätovnému featuringu s Calvinom Harrisom.

Málokedy sa stáva, že Rihanna upúta na seba pozornosť niečím jednoduchým. Videoklipy k singlom 28-ročnej Barbadosanky ju väčšinou prezentujú ako zlé dievča. Patrične k tomu musia obsahovať odhalené časti tela alebo streľbu s potokmi krvi. Tentokrát sa však pre potreby spolupráce This Is What You Came For s Calvinom Harrisom zdržala, obliekla a začala šantiť v bielej kocke.

Singel s "originálnou" témou o love na diskotékach síce pochádza z pripravovanej novej štúdiovky škótskeho dídžeja, no sústreďuje sa na speváčku. Tá pred stenami pravidelného hranola, na ktorom je projekcia rôznych motívov, laškuje s kamerou a rozdáva pohľady na každú stranu. Harris sa v kúsku od svojho dvorného režiséra Emila Navu vyskytne len dvakrát, a to raz v rámci vizualizácií za interpretkou a druhý raz v športovom aute.

Rihanna nasledovníkom We Found Love, kde sa hudobne prvýkrát dala dokopy s expriateľom Taylor Swift, upokojuje kritiku. Fanúšikovia sa totiž po vydaní albumu ANTI (recenzia) búrili, lebo im chýbala ich obľúbená komerčná speváčka.


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Calvin Harris, Rihanna