Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spevák Adam Ďurica má nový klip, pozrite si jeho premiéru
Zdielať na

Spevák Adam Ďurica má nový klip, pozrite si jeho premiéru

Sympatický spevák a hitmaker Adama Ďurica nenecháva ani toto leto svojich fanúšikov bez povšimnutia a práve dnes vypúšťa do éteru svoju novú pieseň SPOLU.

"Je to vyslovene taká letná pohodová pesnička a tak sme k nej chceli mať aj pekný, presvietený, slnečný videoklip," hovorí Adam. Na nakrútenie klipu mali iba dva dni a aj počas tých im pršalo.

Problémy pri nakrúcaní

Klip sa nakrúcal v Prahe a tak sa niekoľkokrát museli popasovať s problémami, ktoré im nečakaný dážď prinášal. Navyše Adam bol počas nakrúcania videoklipu chorý.

"Moje piesne vznikajú dvoma spôsobmi - nahrám demo, pošlem ho svojmu producentovi a ten ho buď schváli, alebo ho celé prerobí. To bol aj prípad tejto piesne a z virtuózneho dielka sa stala takáto, dúfam chytľavá, pesnička," nádejá sa spevák.

Nie je o láske

Pieseň síce nie je o láske, ako sme u neho zvyknutí, no to bol vraj Adamov zámer. "Chcel som, aby bola taká motivačná, priateľská, aby ľuďom navodila dobrú náladu. Piesní o láske napíšem ešte veľa."

Pieseň Spolu je nielen novým adeptom na tohtoročný letný hit, ale aj predzvesťou nového albumu, ktorý by chcel spevák vydať ešte tento rok. "Budem na ňom pracovať počas celého leta, vždy keď nebudem hrať na nejakom festivale či inom koncerte," sľubuje a dodáva, že na pár singlov sa ešte pred vydaním albumu, ktorý sa bude volať Spolu, môžeme tešiť.

Pozrite si nový videoklip Adama Ďuricu:

Najčítanejšie