Michael Bublé mieri na Brit Awards: Fušuje do remesla moderátorom

Kanadský spevák Michael Bublé bude moderovať udeľovanie BRIT Awards 2017, ktoré sa uskutoční 22. februára v londýnskej O2 Aréne.

08.10.2016 11:30
debata
Spevák Michael Buble si už moderovanie vyskúšal... Foto: SITA/AP, Derek Mortensen
Michael Buble Spevák Michael Buble si už moderovanie vyskúšal - konkrétne v roku 2013 na vyhlásení Juno Awards.

“Hoci som nevyrastal ako Brit, vždy som si bol vedomý Brit Awards a ich svetového vplyvu. Veľmi sa teším na február a oslavu príbehov úspechu z úžasného hudobného roku,“ uviedol 41-ročný interpret.

Rodák z Burnaby v provincii Britská Kolumbia sa ako moderátor podujatia predstaví po prvý raz, pričom ako hudobný hosť v rámci udeľovania spomínaných hudobných cien vystúpil už 15-krát.

Nominácie na BRIT Awards organizátori vyhlásia v sobotu 14. januára, po prvý raz v rámci špeciálnej show, ktorú bude naživo vysielať britská televízia ITV. Súčasťou podujatia pritom budú aj rôzne vystúpenia.

Organizátori už okrem toho predstavili meno držiteľa špeciálnej BRITs Icon Award. Je ním spevák Robbie Williams, ktorý je po Eltonovi Johnovi a zosnulom Davidovi Bowiem len tretím hudobníkom, ktorému predstavitelia Britského fonografického priemyslu (BPI) toto prestížne ocenenie odovzdajú.

debata chyba
Viac na túto tému: #ceremoniál #Michael Bublé #Brit Awards #moderátor

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....