Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rihanna pobúrila svet intímnou fotkou: Tak toto je príliš!

Rihanna Zobraziť galériu (6)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehnala to?! Speváčka Rihanna (28) rada šokuje verejnosť a prekračuje hranice. Občas okolo svojej osoby rozpúta búrlivú diskusiu, hoci to možno vôbec nemá v pláne. Začiatkom týždňa zverejnila kráska na instagrame fotku, ktorou mnohých fanúšikov pobúrila. Pózuje na nej totiž nahá so svojou krstnou dcérou Majesty, ktorá je tiež vyzlečená. Čo na túto momentku hovoríte vy?

Nie je žiadnym tajomstvom, že Rihanna miluje svoju krstnú dcéru Majesty ako vlastnú a veľmi rada s ňou trávi svoj voľný čas. Hoci mnohé hviezdy sa usilujú rodiných príslušníkov, zvlášť deti, pred medializáciou chrániť, speváčka už od chvíle, keď sa dievčatko narodilo, zverejňuje jej fotky na sociálnych sieťach. 

Verejnosť na zábery chutného dievčatka reaguje zväčša pozitívne. Avšak pri pohľade na intímnu fotografiu, ktorú Rihanna zvečnila začiatkom týždňa, zostali pobúrení viacerí fanúšikovia. Tmavovláska a dievčatko sú totiž na fotke nahé a dávajú si pusinku. 

„Toto je už príliš. Fotky nahého dieťaťa nemajú na webe čo hľadať. Ozaj nevie, ako zaujať?” znie jedna z mnohých šokovaných reakcií. „Veď ona nech sa pretŕča nahá, koľko chce. Ale ťahať do toho malé dievčatko? Nechápem,” pridala sa zhrozená fanúšička. 

Skupina priaznivcov však Rihannu obraňuje. „Nevidím na tom vôbec nič zlé. Práve naopak. Obe sú veľmi rozkošné,” znie jedna z reakcií opačného tábora. Čo na túto intímnu momentku hovoríte vy?!

Rihanna zverejnila na instagrame takúto fotku a vyvolala ňou značné pobúrenie.
Zobraziť galériu (6)
Rihanna zverejnila na instagrame takúto fotku a vyvolala ňou značné pobúrenie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu