Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beyoncé konečne ukázala svoje dvojičky: Mesiac po pôrode zverejnila takúto FOTO!

Beyoncé Zobraziť galériu (5)
Beyoncé

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Beyoncé zverejnila prvú fotografiu s dvojčatami - synom Sirom a dcérou Rumi, ktorí sa narodili minulý mesiac. Tridsaťpäťročná interpretka na zábere stojí sporo odetá v záhrade pri kvetinovom oblúku a v náručí drží svoje deti.

Rodáčka z Houstonu v Texase snímku zverejnila prostredníctvom služby Instagram, pričom za hodinu viac ako dva milióny fanúšikov označili, že sa im páči.

Beyoncé privítala dvojčatá na svete s manželom, rapperom Jay Z. Dvojica už spolu vychováva päťročnú dcérku Blue Ivy. Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch ako členka skupiny Destiny's Child, s ktorou má na konte štyri štúdiovky, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Ako sólistka uviedla na trh albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011), Beyoncé (2013) a Lemonade (2016). Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 22 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Austin Powers v Zlatom úde (2002), Pokušenie (2003), Ružový panter (2006), Dreamgirls (2006), Cadillac Records (2008) či Posadnutá (2009).

 

Sir Carter and Rumi 1 month today.

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

 

Viac o téme: Beyoncé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu