Slovenský raper Majself má za sebou úspešný rok. Po turné k albumu Trip ukončil svoj hudobný rok zverejnením novinky Musím ísť, ktorej videoklip vznikal v Tokiu. Skladba je prvou ochutnávkou z jeho ďalšej štúdiovky, ktorú plánuje vydať v máji 2019.

Ešte minulý týždeň Majself oznámil, že by chcel dať svojim fanúšikom darček. Je ním nový singel Musím ísť, ktorý natočil na pracovnej ceste v Japonsku. Tam vznikol aj netradičný vizuál, konkrétne na najľudnatejšej ulici v Tokiu - Shybuya Street, takže aj samotná myšlienka skladby sa prepojila s natáčacím miestom. O zvuk a produkciu skladby Musím ísť sa postaral Baret, ktorý spolupracuje s raperom aj na novom albume. 

"Chcel som v Tokiu natočiť do klipu nejaké zábery, no keď som zbadal Matúša Krnčoka ako vyťahuje z ruksaku svoju techniku na vlog, poprosil som ho, či mi nespraví pár záberov. Povedal, že jasné a v tú chvíľu sa mu vybil telefón. Tak sme kameru pripojili na ten môj, ktorý mal ale rozbitý displej. Každopádne sa nám to podarilo dosť slušne natočiť, celý shoot trval približne 20 minút a finálny vizuál sme postrihali s Dušanom Krajčovičom z ôsmich záberových minút," približuje raper vznik videoklipu.


Skladby s odkazom

"Táto skladba je prvá z môjho albumu, ktorý vyjde v máji 2019. Každý song z albumu nesie pre mňa silný odkaz, takže po vydaní poslednej skladby budú aj samotné názvy trackov dávať hlbší zmysel mojim ľuďom. Vlastne, všetky tracky dokopy podčiarkujú celkový názov môjho albumu," prezradze Majself. 

"Som zvedavý, čo povedia fanúšikovia na tento klip, pretože som za nich nesmierne rád, a aj preto som sa nakoniec rozhodol dať to von už teraz. Nechcel som dávať do konca roka ďalší klip, no na poslednom koncerte som si uvedomil neskutočnú vďačnosť voči všetkým tým ľuďom, ktorí ma celý rok podporujú, a aj skladbou Musím ísť chcem všetkým povedať jedno veľké ďakujem," uzatvára Majself.


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Jana Trellová. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR