Skupina Signum Regis je na scéne už od roku 2007 a podľa neoficiálnej štatistiky hranosti na Spotify je v súčasnosti medzinárodne najúspešnejšou slovenskou metalovou kapelou. Dnes (5.4.) zverejnila svoj nový digitálny singel.

"No Middle Ground je skladba, ktorú sme nahrali ešte počas nahrávania nášho aktuálneho albumu Undivided. Svojou náladou a atmosférou je trošku niekde inde ako ostatné skladby. Je to však veľmi dobrá skladba, a preto sme sa ju rozhodli vydať ako samostaný singel. Tipujem, že najviac zarezonuje u fanúškov kapiel ako Judas Priest či Accept. Skladba má zapamatateľné riffy a pasáže, kde si môže zaspievať aj publikum. Z môjho pohhľadu výborná skladba. Veríme, že sa bude páčiť, hovorí o novinke basgitarista, skladateľ a jeden zo zakladajúcich členov skupiny Ronnie König.

Zostavu skupiny Signum Regis aktuálne okrem neho tvoria spevák Jota Fortinho, gitarista a skladateľ Filip Koluš, klávesák a sprievodný vokalista Ján Tupý a bubeník Jaro Jančula. Spoluautorom skladby je Tommy König a o mix a mastering sa postaral dánsky producent Jacob Hansen, známy vďaka práci s kapelami Volbeat, Amaranthe a mnohými ďalšími.

Text: Hudba.sk (zdroj: Signum Regis)