Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. apríla 2024, 14:48
Čas čítania 1:04
Radoslava Juračková

Jonas Brothers presunuli európske turné. Fanúšikovia zúria, kvôli koncertom si už kúpili letenky a ubytovania za stovky eur

HUDBA HUDBA KONCERTY PENIAZE
Uložiť Uložené

Koncerty odložili pre iné povinnosti. Vstupenka bude vraj platiť aj na neskorší dátum koncertu.

Kapela je zložená z troch bratov – Nicka, Joea a Kevina Jonasa. Preslávili sa najmä vďaka filmom z dielne Disney Channel. V súčasnosti sa venujú hudbe a aktuálne prebieha ich svetové turné, ktoré však cez leto prerušia.

Bratia o zrušení koncertov informovali na sociálnej sieti: „Presunuli sme dátumy európskych koncertov na neskôr. Uskutočnia sa však ešte tento rok. Je to pre to, aby sme sa mohli sústrediť na projekty, ktoré budú stáť za to. A tešíme sa na to, keď ich budeme môcť s vami prežiť.“ Aj napriek tomu, že vo videu fanúšikov uistili, že ich vstupenky budú platné aj v októbri, ich vysvetlenie sa nestretlo s pochopením a stali sa terčom obrovskej kritiky.

Fanúšikovia si už totiž kúpili lístky, zaplatili ubytovanie a mnohí z nich už majú aj letenky, pretože museli kvôli obľúbenému triu cestovať cez celú Európu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jonas Brothers (@jonasbrothers)

Fanúšikovia na sociálnych sieťach zúria

Na Tiktoku je rad videí, v ktorých fanúšikovia vyjadrujú svoj nesúhlas s krokmi, ktoré kapela podnikla. V jednom videu fanúšička hovorí: „Povedali práve Jonas Brothers, že rušia koncert, lebo dostali lepšiu obchodnú príležitosť?“

Odporúčané
Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? 29. apríla 2024, 14:30

Tí, ktorí si vstupenky zakúpili, hovoria, že nie je problém v tom, že koncert presunuli, ale v tom, že si spevácke trio neuvedomuje, že fanúšikovia všetky svoje plány prispôsobili koncertu. Kúpili si letenky, ubytovania, zrušili rôzne spoločenské udalosti a množstvo financií, ktoré investovali, sa im už nevráti. Ku kritike sa bratia zatiaľ nevyjadrili.

Domov
Zdieľať
Diskusia