Prvá zmena, ktorú si na Camile Cabello všimnete, je blond farba vlasov. S ňou ide ruka v ruke zmena celkového vyžarovania. Od krehkého dievčenského imidžu sa speváčka presúva k sebavedomej žene, ktorá zvádza zovňajškom. Nový imidž je predzvesťou nového albumu C, XOXO, ktorý 27-ročná speváčka oznámila začiatkom minulého týždňa.

Albumu C, XOXO vyjde 28. júna. Teraz z neho zverejnila druhý singel, ktorý vznikol v spolupráci s raperom Lil Nas X. K novinke He Knows zdieľa dvojica aj čerstvý videoklip. Cabello sľubuje, že nový album bude dospelejší, než jej predchodcovia, pretože sama mala priestor dospieť práve počas jeho nahrávania.

V čase, kedy pôsobila v dievčenskej skupine Fifth Harmony na to nemala dostatok času. Už ako 15-ročná bola súčasťou popovej mašinérie. "Mala som toľko času pre seba v hotelových izbách a v zájazdových autobusoch, aby som si vytvorila vnútorný svet, ale môj vzťah k vonkajšiemu svetu bol nezrelý, " vysvetlila Camila. "Mám pocit, že je to môj spôsob, ako slúžiť svetu. Moji obľúbení umelci – najmä moje obľúbené umelkyne – ma nútia cítiť sa silno a splnomocnene a je skvelé, že som z toho čerpala inšpiráciu. A dúfam, že sa mi to týmto albumom podarí preniesť na ľudí, pretože to je určite hlavným cieľom."

Začiatkom tohto roka Camila Cabello predstavila svoju novú albumovú éru singlom I Luv It s Playboi Carti. Nový projekt bývalej členky Fifth Harmony bude nasledovať po albume Familia z apríla 2022, ktorý sa po vydaní dostal na 10. miesto v rebríčku Billboard 200. Nahrávka obsahovala single Don't Go Yet a Bam Bam s Edom Sheeranom, ktoré sa umiestnili na 42. a 21. mieste v Billboard  Hot 100.

Text: Hudba.sk (Zdroj: Pitchfork.com)