Pete Wentz a Ashlee Simpson: Tak pre toto sa rozvádzate?
Diskusia/ 37Uložiť článok
11. feb. 2011 o 16:28
akt. 05. feb. 2019 o 01:40

Pete Wentz a Ashlee Simpson: Tak pre toto sa rozvádzate?

Uložiť článok
Pete Wentz (31) a Ashlee Simpson (26) patrili dva roky k tým nakrajším a najsympatickejším celebritným párom v USA. Navyše, keď sa im narodil synček Bronx Mowgli Wentz, vyzeralo to pri pohľade do budúcnosti na prekrásnu rodinku.

Páru roka však odrazu nadobro odzvonilo! Americká speváčka, skladateľka a herečka Ashlee Simpson požiadala o rozvod a ako dôvod uviedla 'neprekonateľné rozdiely vo vzťahu'. "Po dôkladnom zvážení sme urobili to ťažké rozhodnutie požiadať o rozvod," potvrdil pár pre magazín People prostredníctvom svojho zástupcu.

"Zostávame priateľmi a oddanými a milujúcimi rodičmi nášho syna Bronxa, ktorého šťastie a zdravie zostáva našou prioritou číslo jedna, " stojí ďalej vo vyhlásení. Mladšia sestra herečky a country speváčky Jessicy Simpson žiada pre ich dvojročného syna spoločné opatrovníctvo a tiež výživné.

2fotky v galérii Pete wentz ashlee simpson 2gether

Jedným z problémov vzniku tých neprekonateľných rozdielov mohol byť aj fakt, že Pete je basgitaristom populárnej skupiny Fall Out Boy a často sa nachádza mimo domova.

Okrem toho si treba uvedomiť aj to, že rockeri sú často obklopení mnohými ženami, ktoré sa im dokážu niekedy dostať aj do šatne.

Ak nedôjde k takémuto tragickému scenáru, nezhody môžu vzniknúť napríklad aj po tom, čo sa na internete zverejnia fotky milujúceho manžela, ktorý pod vplyvom alkoholu vystrája s neznámou striptérkou v Las Vegas...  

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.