Ako v romantickom filme! Hudgens v bikinách sa túli k novému milencovi

Herečka Vanessa Hudgens ešte pred pár dňami propagovala po svete film Journey 2: The Mysterious Island, teraz si však užíva chvíle oddychu. A romantickej lásky.

23.01.2012 12:00
debata
Herečka Vanessa Hudgens sleduje západ slnka na...
Vanessa Hudgens a Austin Butler Herečka Vanessa Hudgens sleduje západ slnka na Havaji. Túli sa k svojmu novému priateľovi - hercovi Austinovi Butlerovi.

Bývalá hviezda High School Musical zamierila na Havaj aj so svojím novým priateľom Austinom Butlerom, aby si spoločne užili romantické chvíle. Ich svedkami boli aj ostražití paparazzovia.

Práve oni zachytili párik aj v tých najromantickejších okamihoch. Keď sa pôvabná brunetka túlila ku svojej mužskej polovičke vo vlnách oceána a na horizonte zapadalo slnko, celá scéna pôsobila ako z romantického filmu. S tým rozdielom, že tentoraz išlo o skutočnosť.

Herečka Vanessa Hudgens si basketbalový zápas... Foto: SITA
Vanessa Hudgens Herečka Vanessa Hudgens si basketbalový zápas užívala s novým priateľom Austinom Butlerom.

Herečka, ktorá v minulosti dlhý čas randila s kolegom Zacom Efronom, neskrýva svoje nadšenie a radosť z nového vzťahu už niekoľko týždňov. Dvojicu prvýkrát spoločne zachytili na basketbalovom zápase začiatkom roka. Už vtedy sa usmievavá herečka nedokázala odtrhnúť od herca známeho z detských filmov spoločnosti Disney.

Herečka Vanessa Hudgens na festivale Comic Con....
Herečka Vanessa Hudgens na obálke magazínu pre...
+4Na premiére štvrtého príbehu zo série Piráti z...
debata chyba

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...