Aj vy patríte k tým, ktorých rozchod našej speváčky Dary Rolins a rappera Rytmusa, doslova zaskočil? Nie ste jediní. Obaja totiž túto smutnú správu potvrdili sami, aby sa vyhli možným špekuláciám. No jedna tu predsa len je. Stojí za tým niekto tretí?

Správa o rozchode Dary Rolins a Rytmusa zasiahla celé Slovensko aj Česko. Tisíce fanúšikov a známych im prejavili svoju podporu na sociálnych sieťach a chápu, aké to musí pre nich byť ťažké dať si zbohom po siedmich rokoch spoločného života.

Ešte v septembri 2017 robil portál casprezeny.azet.sk s Darou rozhovor o tom, že sa s Rytmusom blížia k siedmemu roku a ten býva kritický. Dara na to povedala, že kríza možno niekedy nejaká bola, ale zasa odišla a ani si ju nevšimla. Vraj ide o to, či je to naozaj kríza alebo mrak na slnečnej oblohe. Dara vtedy bola za tú druhú možnosť.

No momentálne sa na povrch dostala špekulácia, či je za ich rozchodom niekto iný. Špekuluje sa o futbalistovi a modelovi Dávidovi Mészárosovi z Darinho klipu Miesta, v ktorom si boli herecky veľmi blízky. Dokonca sa má podobať na Rytmusa.

Dara pre portál super.cz však túto možnosť vyvrátila. Tvrdí, že ten pekný chlap hral v jej se*y klipe, ktorý uzrel svetlo sveta len nedávno a preto sa vynárajú tieto špekulácie. Aj keď sa hľadá vinník či dôvod, žiaden nie je. A aj keď mal Rytmus ako Darin frajer zopár ironických poznámok na adresu Dary a Dávida v klipe, nič viac okolo toho nebolo. Obaja totiž dokázali, podľa Dary, oddeliť súkromie od práce.

Nech je ako chce, každopádne držíme Dare a Rytmusovi palce v nájdení svojho šťastia.

Zdroj: super.cz, casprezeny.azet.sk | Foto: Instagram