Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chvíle hrôzy pred markizáckou párty: Mladá SuperStaristka stratila vedomie!

Tereza Anna Mašková Zobraziť galériu (5)
Tereza Anna Mašková (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - Trápia ju zdravotné problémy! Tereza Mašková je finalistkou najnovšej série Superstar, ktorá počas semifinále absolútne prevalcovala svoje spevácke kolegyne. Sympatická speváčka podala počas každého kola fenomenálny výkon, a tak sa niet čo čudovať, že diváci svojimi sms hlasmi do top zostavy posunuli práve ju. Hoci na pódiu vyzerá talentovaná hudobníčka absolútne suverénne, v súkromí ju trápia nepríjemné komplikácie, ktoré jej dlhodobo strpčujú život.

Byť vo finálovej zostave Superstar nie je len o spievaní v živých prenosoch či nácvikoch skladieb. Súťažiaci si musia zvyknúť na drsný režim, ktorý zahŕňa skoré vstávanie, množstvo nakrúcaní, rozhovory či povinnú účasť na rôznych spoločenských podujatiach. Náročné podmienky zrejme najhoršie znáša práve Tereza, ktorej situáciu komplikujú zdravotné ťažkosti.

Tereza Mašková
Talentovaná kráska má totiž problém s omdlievaním. K zemi sa naposledy zviezla aj pred markizáckou Superstar párty v Prahe. Finalisti totiž boli na nohách od skorého rána a počas toho, ako robila rozhovor s moderátorom Matúšom Krnčokom, Mašková odpadla. Všetko však našťastie dopadlo dobre a "ružovovláska" sa po chvíli prebrala.

„Ja mám od malička problém s tým, že keď dlho stojím – a napríklad ešte na slnku, začnú sa mi podlamovať nohy, je mi slabo, mám pred očami zahmlené. Takže s týmto dosť bojujem, musím sa stále hýbať, nemôžem stáť na mieste,“ povedala nám, keď sme sa zaujímali, o čo vlastne ide. Nuž, zostáva len dúfať, že Terezke zdravotné problémy neskomplikujú účasť vo finále. Pokiaľ by pre ne musela súťaž opustiť, tejto úžasnej speváčky by rozhodne bola obrovská škoda.

Ako Tereza znáša kritiku a čo nám prezradila o svojom priateľovi, sa dozviete v našom videorozhovore.  

 

Viac o téme: SuperstarTereza Anna Mašková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu